De energie in een 4 week kan je enorme trek geven- Fran Tielemans

De energie in een 4-week zorgt nogal vaak voor allerlei fysieke klachten - dit is een manier waarop het lichaam ons roept om meer aandacht te besteden aan de fysieke vorm.

Iemand verwoordde het afgelopen week in een sessie hoe moeilijk hij het had om de juiste voeding te gebruiken, hypersensitief zijnde.

Dat kan ik zelf alleen maar beamen, en het zal voor velen onder ons wel een dagelijks gepuzzel zijn. Wat de ene dag goed voor je is, is dat de volgende misschien niet meer. Wat excellent is voor de ene persoon, is dat voor de andere totaal niet.

Het is een voortdurend finetunen van wat je in welke omstandigheden het beste eet en vermijdt. De energetische onstabiliteit waarin we leven dwingt ons daartoe. 

Grote energie-instroom kan je veel meer laten eten dan gewoonlijk, kan je enorme trek geven in zoet en ongezonde dingen en comfortfood (zo had ik afgelopen week na 20 jaar weer eens een pakje Royco-soep gekocht :):) en het smaakte me zo erg!!!!).

Hetzelfde ook wat beweging betreft. Op sommige dagen heb je alle energie om wat dan ook te doen, op andere dagen ben je gewoon te futloos om lichaamsoefeningen te doen, en op nog andere dagen doet het je wél goed om doorheen die vermoeidheid te breken door net veel lichaamsbeweging te nemen, waardoor je je frisser gaat voelen. Anderen kunnen je wel tips geven, en hun ervaringen delen, maar het is toch aan ieder persoonlijk om de voor hem/haar ideale voedings- en bewegingspatroon te zoeken. Elke dag opnieuw.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland