De energie in een 4 week kan je enorme trek geven- Fran Tielemans

De energie in een 4-week zorgt nogal vaak voor allerlei fysieke klachten - dit is een manier waarop het lichaam ons roept om meer aandacht te besteden aan de fysieke vorm.

Iemand verwoordde het afgelopen week in een sessie hoe moeilijk hij het had om de juiste voeding te gebruiken, hypersensitief zijnde.

Dat kan ik zelf alleen maar beamen, en het zal voor velen onder ons wel een dagelijks gepuzzel zijn. Wat de ene dag goed voor je is, is dat de volgende misschien niet meer. Wat excellent is voor de ene persoon, is dat voor de andere totaal niet.

Het is een voortdurend finetunen van wat je in welke omstandigheden het beste eet en vermijdt. De energetische onstabiliteit waarin we leven dwingt ons daartoe. 

Grote energie-instroom kan je veel meer laten eten dan gewoonlijk, kan je enorme trek geven in zoet en ongezonde dingen en comfortfood (zo had ik afgelopen week na 20 jaar weer eens een pakje Royco-soep gekocht :):) en het smaakte me zo erg!!!!).

Hetzelfde ook wat beweging betreft. Op sommige dagen heb je alle energie om wat dan ook te doen, op andere dagen ben je gewoon te futloos om lichaamsoefeningen te doen, en op nog andere dagen doet het je wél goed om doorheen die vermoeidheid te breken door net veel lichaamsbeweging te nemen, waardoor je je frisser gaat voelen. Anderen kunnen je wel tips geven, en hun ervaringen delen, maar het is toch aan ieder persoonlijk om de voor hem/haar ideale voedings- en bewegingspatroon te zoeken. Elke dag opnieuw.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland