Volg jij al jouw missie? - Barbara Veer

Een missie is vaak een woord dat we associëren met een religie of met een vredemissie. Toch is er ook een andere missie, namelijk die van jezelf: waarom jij op aarde bent gekomen. Ook wel je zielsmissie genoemd. Ook deze missie gaat over geloof, namelijk hetgeen jij zelf van binnen weet en voelt. En waarvoor niemand buiten jezelf de kaders of randvoorwaarden hoeft te bepalen.

Jij bent de missie en jij creëert zelf de kaders en randvoorwaarden!

Meest waardevolle relatie die je ooit zal aangaan

Het belangrijkste is dat jij beseft, dat niets of niemand buiten jezelf de touwtjes hiervoor in handen heeft. Als je verder op je pad bent en al meerdere ervaringen achter de rug hebt, dan weet jij dit inmiddels al. En wat gebeurt er dan?

Je gaat weer op zoek naar de schat in jezelf…

Deze schat ben jij zelf in het klein. In de vorm van je innerlijke kind of je innerlijke stem. De hereniging hiermee is heel fijn, maar vraagt wel een blijvende toewijding en loyaliteit. Als je beseft dat dit innerlijke kind of deze innerlijke stem jouw tomtom in het leven is en precies die ervaringen op je pad zal brengen, die jij nodig hebt, dan besef je wellicht ook dat dit de meest waardevolle relatie is die je ooit zal aangaan.

Deze ervaringen zijn niet altijd positief, want soms trek je een externe ervaring aan, die niet fijn is. Dit gebeurt vaak met een reden als je bijvoorbeeld iets buiten jezelf aan het zoeken bent. Je ontvangt deze ervaring vervolgens zodat jij weer de weg naar jezelf terug zal vinden.

Als je vaker dichtbij jezelf blijft, zowel door het volgen van je gevoel alsook bij de acties die je doet, dan kom je steeds meer op de weg van je zielsmissie. Je wordt steeds vaker geleid door je gevoel of gewoon door je ‘innerlijk weten’, dit kan ook spontaan in de vorm van een helder idee komen.

 

Is dat eigenlijk niet heel mooi, dat alles wat je nodig hebt ‘gewoon’ binnen in jezelf te vinden is?

Missie & Passie

 Als je eenmaal op je zielsmissie aangesloten bent, dan gaat alles meer stromen en zal je meer gelijkgestemden ontmoeten, die samen met jou op een soortgelijke missie zijn. Door deze ontmoetingen en samenwerkingen krijg je meer energie en besef je dat je eigenlijk je ‘passie’ aan het volgen bent. Er ontstaat hierdoor een ‘eenheidsbesef’. Dit geeft meer zelfvertrouwen, want je bent niet de enige met dit weten of met deze visie.

Vaak zal je herkennen, dat jouw leven tot nu toe een weg is geweest van leren en ervaren en deze kan best gepaard zijn gegaan met zware beproevingen. Juist deze lessen en ervaringen maakt jou juist geschikt om anderen te gaan begeleiden, precies op het juiste moment, als je er klaar voor bent.

Volg je passie, volg je hart

Missie en passie kunnen ook samengaan in het werk. En soms vraagt dat echt een sprong in het diepe waarbij je enkele (financiële) zekerheden achter je zal moeten laten. Toch is het niet onmogelijk en is het volgen van je passie niet alleen voor mensen met ‘extra vrije tijd’.

Volg je intuïtie en je hart en kijk eens of er alternatieve mogelijkheden op je pad komen, waarbij je bijvoorbeeld je kantoorbaan kan inruilen voor iets wat beter aansluit op je passie. Je gaat steeds meer beseffen, dat het niet langer gaat om de ‘economie’, maar om de diepere betekenis van het leven zelf.

voorbeeld te volgen.

Een voorbeeld is het feit, zelfs wetenschappelijk aangetoond, dat steeds meer kinderen (en volwassenen) hoog gevoelig zijn. Ook dit heeft een reden en is geen toeval. Met name onze nieuwe generatie kinderen zijn gevoelig voor ‘oude structuren en gedachtepatronen’ waar zij zich moeilijk in kunnen aanpassen. En dat is in mijn beleving ook helemaal niet meer de bedoeling. Sterker nog, onze kinderen komen ons juiste leren en vertellen welke wereld zij wel willen creëren met hun talenten en gaven. En dat zij ook graag hun missie op aarde willen gaan neerzetten.

 

Onze kinderen brengen het nieuwe en zijn vaak al aangesloten op hun eigen tomtom, we hoeven slechts hun voorbeeld te volgen.

Doe jij ook mee?


Welke missie jij ook hebt, jouw bijdrage hoe groot of klein dan ook, is waardevol om te onderzoeken.

Persoonlijk volg ik mijn zielsmissie al een tijdje en samen met gelijkgestemden hebben we inmiddels een heel mooi avontuur rondom Hoog gevoeligheid en onze nieuwe generatie kinderen opgebouwd, dat groeit en bloeit. Een avontuur waarbinnen iedereen met dezelfde missie of interesse past. Jong, Oud of Professional. Iedereen is welkom.

Past deze missie ook bij jou en wil jij ook meedoen? Kijk voor meer informatie op www.halloikbengwen.nl en meld je ook aan!

Samen gaan we heel ver komen : )

 

Lieve groet,

Barbara
www.coachingbybarbara.nl

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland