Hoe engelen werken - Trudy Hekkert

Enkele voorbeelden vanuit de praktijk en in mijn dagelijks leven.

Ik kreeg een telefoontje van een vrouw, ze wilde graag een healing ontvangen. Ze vertelde dat ik haar dochter voor een week terug een healing had gegeven. Haar dochter was boven op haar kamer en zat met mij aan de telefoon, waar de moeder niet van op de hoogte was. Op een gegeven moment gebeurde er iets bij haar. Ze ervoer ineens een hele rust, de energie in het huis voelde anders aan. Ook de kat die normaal best onrustig was en alles kapot krabde en constant wondjes had kwam bij haar liggen. Ze vertelde mij dat de kat een stuk rust had gekregen en haar wonden prachtig aan het genezen waren. Achteraf kon ze verklaren, waarom dit allemaal gebeurde. Haar dochter zat op dat moment met mij aan de telefoon en ontving een healing. De engelen zijn op dat moment ook naar de kat en de moeder gegaan, omdat ze wisten dat daar ook een stuk hulp nodig was.

Op een dag belde mij een vrouw op die totaal niet bij haar gevoel kon komen, ze was veel te hard voor zichzelf. Ze kon al jaren niet meer huilen. Ze wilde graag een reading . Ik kreeg heel veel binnen, maar wist ook dat ik niet alles uit mocht spreken om haar niet nog meer te beschadigen.

 

Wat ik voor mijn gevoel uit mocht spreken heb ik ook gedaan, op dat moment mocht ik een klein stukje naar de kern toe. Ze had een hele hoge muur om zich heen gebouwd, puur omdat ze de pijn niet wilde voelen. Op het moment van de reading en natuurlijk ook healing werd er wat aangeraakt bij haar en begonnen voor het eerst sinds jaren haar tranen weer te stromen. Van daaruit mocht ik haar begeleiden met verschillende verwerkingsprocessen.

Ze is zwaar gehandicapt, heel erg mishandeld en seksueel misbruikt geweest.

Later begon ze zichzelf te mishandelen omdat ze het zo gewend was. Ze hield dus totaal niet van zichzelf, maar wilde het wel graag doorbreken en er voor gaan vechten. Na veel gesprekken en healing belde ze mij op een dag op en zei: "Trudy, ik kan mij nu zachte strelingen geven en ik sla mezelf niet meer." Wauw, ja, toen was het aan mijn kant van de telefoon dat ik echt een grote traan weg moest pinken. Daar doe ik het allemaal voor, zodat de mensen op een andere manier weer naar zichzelf gaan kijken en oprecht van zichzelf gaan houden. Wat een bewondering heb ik voor deze vrouw! Ze kwam van heel ver en het proces waar ze in zat was echt niet makkelijk. Ze heeft doorgezet met vallen en opstaan. Ze is blijven vertrouwen in het licht. Een enkele keer belt ze me nog, om een stukje ondersteuning. Het was een lang proces, maar wat ben ik trots op deze vrouw!

Er kwam een man bij mij in de praktijk. Hij was doorgestuurd door een drogist bij mij in de buurt. Deze man zat best met zichzelf in de knel en kon er niet echt uitkomen. Hij wilde wel graag hulp, maar geloofde alleen maar in het donker en ging best voor pittige uitdagingen in zijn leven. Hij had mijn telefoonnummer gekregen en had een afspraak gemaakt, zonder te kijken hoe ik werkte. Hij geloofde dus helemaal niet in het licht, laat staan in de engelen. Ik vroeg hem, maar waarom zit je hier dan? Hij wilde wel graag hulp. Ik heb een heel gesprek met hem gehad, veel inzichten gegeven, maar hij bleef volhouden dat hij niet in het licht geloofde. Ik vroeg of hij een healing wilde ontvangen en kijken wat het met hem zou doen. Ach ja, dat wilde hij dan wel, baat het niet schaad het niet. Op het moment dat ik met de healing bezig was ging hij kleuren zien. Hij zag in het begin alleen maar zwart, opeens zag hij een klein wit licht. Dat licht werd alleen maar groter en groter. Dit mocht hij zien op dat moment, hij was compleet onder de indruk. Hij is hier weg gegaan en ik weet dat zijn leven nooit meer het zelfde is. Er mocht wat aangeraakt worden bij hem.

Ook in mijn dagelijkse leven komt er wel eens iemand op mijn pad. Zo zat ik in de wachtkamer bij de dokter te wachten op mijn beurt. Komt er een man binnen met een geestelijk gehandicapt meisje.

Het meisje was zo angstig en bang om naar de dokter te gaan en kroop helemaal tegen haar begeleider aan. Hij suste haar dat het allemaal wel goed ging komen.

Ik dacht weet je wat, ik vraag de engelen om haar kracht en rust te geven.

Wauw op dat moment, ik had het nog maar net gevraagd, het meisje ging met me praten en maakte grapjes. Ze kreeg zelfs praatjes, ik zag de energie veranderen.

Zo mooi dat het op deze manier kan en mag.

De ander even extra kracht geven, daar geniet je toch van.

Dankbaar in wat ik mag doen in mijn dagelijkse leven en mijn werk.

Liefs Trudy

www.trudyhekkert.nl

 

Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording.

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland