De eerste stap naar verandering - Trudy Hekkert

De eerste stap naar verandering begint bij jezelf. 

Vraag je niet af, waarom iemand jou iedere keer pijn doet.

Maar vraag je af, waarom jij dit iedere keer laat gebeuren.

Ik heb al verschillende mensen begeleid met relatie problemen, en ja, daar heb je twee mensen voor nodig. Het is dan prachtig om te zien en te mogen adviseren hoe het anders kan. Vaak hoor ik zeggen: "goh, zo had ik het nog nooit bekeken".

We zijn verschillende mensen en in een relatie is het ook belangrijk de ander te accepteren voor wie hij of zij is. In elke relatie is er wel eens onrust. Ook helemaal niks mis mee. Heb je woorden met elkaar, ga het uit praten. Wordt je het niet met elkaar eens, ga niet zitten strijden, iedereen heeft de eigen waarheid namelijk.

Maar, wat als er maar één persoon is in de relatie, die er aan wil werken?

Ik zie geregeld mensen in mijn praktijk, dan hoor ik zeggen: "de ander moet opener zijn, de ander moet meer praten, de ander is niet eerlijk". 

We kunnen niks afdwingen als de partner er niet aan toe is om naar zichzelf te kijken.Dan is het belangrijk om de ander daarin te respecteren, hoe moeilijk het soms ook is en hoeveel je ook van de ander houdt. Niks is af te dwingen.

Dan mag je naar jezelf gaan. En stel jezelf de vraag. Wat verwacht ik in een relatie? Wil ik dat de ander opener is of meer praat?

Is dit genoeg voor mij?

Het is niet de bedoeling dat er alleen maar voor de ander wordt gedacht. En ook niet dat je op je tenen loopt in een relatie. Of in angsten zit en bang bent voor je partner.

Verlies jezelf niet in de ander.

Kijk dan zelf eens eerlijk in de spiegel en vraag je af: Waarom gebeurt dit?

Is het een onzekerheid van jezelf? Zoek je de liefde alleen bij de ander?

Vind jij je wel waardevol genoeg om de liefde te ontvangen die je verdient? 

Ga op de eerste plaats jouw hart openen en geef de liefde aan jezelf. Daar heb je namelijk niemand voor nodig. Alle liefde zit al in jezelf. Zoek desnoods een stukje hulp bij een therapeut om andere inzichten te krijgen. Als jij genoeg houdt van jezelf, komt er vanzelf iemand op je pad die jou de liefde geeft waar jij zo naar verlangt. Een relatie is geen invulling, geen afhankelijkheid. Het is een aanvulling.

Iedere ziel wilde bepaalde ervaringen op doen in dit leven.

Het zou zomaar kunnen dat de ziel van je partner je leren wil om meer voor jezelf te kiezen. Meer voor jezelf op te komen en te doen inzien, dat je meer van jezelf mag gaan houden.

Om te leren, komen we verschillende mensen tegen in ons leven, om van ieder mens weer andere ervaringen op te doen. Als je het op deze manier bekijkt is geen enkele relatie helemaal voor niks geweest. Het is de bedoeling geweest dat je diegene tegen zou komen, om jou uiteindelijk weer een stukje dichter bij jezelf te brengen.

Liefs Trudy 

www.trudyhekkert.nl 
Heb vertrouwen - praktijk voor healing en bewustwording

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland