Een spirituele kijk op 2018 - Fran Tielemans

Door Fran Tielemans


2018 wordt het Chinese Jaar van de Hond, een jaar waarin trouw, vriendschappen, samenwerking en hartsverbindingen volop aanwezig zullen zijn. Je zal merken dat je – ook door de 11/2-(meester)trilling - geleid wordt om je relaties op een hoger level te brengen, en dat relaties waarin dit niet lukt, stilaan meer en meer uit je energieveld zullen verdwijnen. Hoger level-relaties zijn relaties waarbinnen volop respect, liefde, steun, inspiratie gedeeld wordt, waarin je je thuis voelt, en waarbinnen je veilig kan groeien.

 

Een ander kenmerk van dit jaar is dat je meer kan bereiken dan anders, wanneer je volop jouw kwaliteiten gaat inzetten en gefocust blijft op je doel. Gestaag verder werken en doorzetten zal nodig zijn, maar zal ook meer dan ooit lonen, en zal zich vertalen in een steeds groeiend gevoel van zelfvertrouwen, voldoening en vreugde. Je ontdekt steeds vaker dat je het inderdaad wél kan.

 

De 18 is de kaart van de Maan in de Tarot, en 18/9 legt ook numerologisch de nadruk op het leren in balans brengen en loslaten van emoties, onzekerheden, afhankelijkheden en twijfels. De vrouwelijke energie gaat zich krachtiger manifesteren in de wereld, maar ook in jezelf. De ‘zachte kracht’ treedt steeds meer op het voorplan, en oeroude trauma’s uit het collectief vrouwelijk bewustzijn krijgen heel wat healing. De sleutel naar die healing is jezelf steeds meer laten groeien in  onvoorwaardelijke liefde voor jouw echte Zelf, daaruit vloeit ware kracht.

 

Heb je nog bepaalde angsten die je blokkeren op je weg, dan is 2018 hét jaar om ze door te gaan, en jezelf daardoor te bevrijden en naar een hoger level te tillen. De 11 stuwt ieder individu en heel de maatschappij om uitdagingen door te gaan en daardoor een grote groeisprong te maken. Hoe makkelijk je deze sprong zal maken, hangt af van hoe sterk je het meent met je Zélf, hoe sterk je verlangen is naar meer vreugde, liefde, luchtigheid en makkelijkheid, en hoe sterk je engagement is om jouw Hemel op Aarde neer te zetten. Dit jaar is het meer dan ooit jouw inzet die bepaalt hoe je resultaten zullen zijn.

 

De 18/9 zal je vaak confronteren met hoe jouw balans is in geven en ontvangen, met de noodzaak om je grenzen af te bakenen, en zal je leren ‘nee’ te zeggen wanneer dat gezond voor je is. Deze trilling zal je gevoeligheid vergroten. De 11-trilling kan de algemene onrust maar ook die in jezelf vaak sterk verhogen, dus zoek de voor jou beste manieren om te ontspannen en te ontladen. De rust en de stabiele vastheid van de natuur wachten op je!

 

De eclipsperioden dit jaar helpen blokkades en versluieringen los te maken, oude lagen emoties op te schonen, en je bewust te maken van de vernieuwer en voorloper in jezelf. Je zal je gaandeweg sterker en veiliger gaan voelen in wat jij wil neerzetten in dit leven, en je zal ontdekken dat er heel wat meer steun op je weg is dan je eerder dacht. Je zal vaak ook een stevige stimulans krijgen om vooruit te gaan, om als dat nodig is op het voorplan te gaan staan en jouw waarheid te spreken.

 

De Nieuwe Tijd heeft nood aan jouw Waarheid – niet jouw ego-woorden, maar de Universele Bron-waarheid die via jouw lichaam, jouw persoonlijkheid en jouw leven spreekt! De eclipsperiodes situeren zich van eind januari tot half februari, en van half juli tot half augustus, maar de uitwerking ervan rimpelt veel verder door.

 

Powermaanden van dit jaar:

Februari (22/4), april (222/6) en september (11/2) zijn scharniermaanden. Door de onderliggende 11/2-trilling van dit jaar zijn dit maanden waarin de trilling echt hoog kan zijn, en er veel onverwachte (of verwachte) uitdagingen kunnen zijn. Door deze door te gaan en te overwinnen, kan je grote groei neerzetten, en ontdekken dat je tot veel meer in staat was dan je dacht te zijn. Gebruik al je tools, kennis, wijsheid, ervaring en energieën om deze groeispurt op een goeie manier te nemen, en er het maximum uit te halen.

Juli en november zijn dan weer afwerkmaanden, waarin veel oude lagen, verbinden, plaatsen en energie uit je leven en je systeem verdwijnt – vooral als jij dat toestaat.

 

2018 wordt een jaar waarin je kan uitgedaagd worden om het onderste uit je kan te halen, om al wat en wie je bent in te zetten, en waarin je stilaan het landschap om je heen zal zien veranderen. De veranderingen gaan snel, er zijn veel onverwachte wendingen, en centeren is dan ook de boodschap.

 

Je wordt stilaan in de richting gebracht van waaruit je in 2020 zal vertrekken, en je bouwt stap voor stap aan (de nu nog vage) nieuwe setting voor een belangrijk keerpunt in je incarnatie. Zorg dan ook goed voor je lichaam, want dat zal moeten assimileren aan de gestage hoge trilling, zeker in de powermaanden. Hou van jezelf, sta 100 % achter je Zelf, en aarzel niet jouw Zelf-bewustzijn, jouw Licht, je oneindig mededogen, je inspiratie en wijsheid te delen, want als 2018 een naam mag krijgen, dan is het wel ‘Jaar van het Delen’.

 

Keep the Faith

Fran
http://www.maitreya.be/

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.