Verzuring - Alex Bruinsma

Je lichaam verzuurt naar mate je ouder wordt. Dat komt omdat je lichaam het proces van verzuring zelf niet meer kan neutraliseren. Wat is verzuring eigenlijk ? De naam zegt het al, je lichaam verzuurt. Verzuring is slecht voor ons lichaam en is de bron van veel lichamelijke klachten en leed, terwijl je dit proces door middel van het wijzigen van je voedingspatroon kan veranderen. Het is voor veel mensen een onbekend verschijnsel en ook door veel mensen onderschat hoeveel ons hedendaagse eet-patroon zoveel kan betekenen voor je welzijn en gezondheid.

Verzuring komt tegenwoordig veel voor. De lichamelijke klachten die door verzuring wordt onderschreven zijn diverse ontstekingen, ouderdomsziektes, auto-immuun ziektes, etc. Het is heel persoonlijk hoe dit bij een persoon tot uiting komt maar het proces van verzuring betekent vaak een negatieve spiraal in je gezondheid als je er niets aan doet.

Verzuring is een welvaartsziekte. Ik bedoel daarmee dat het vroeger in de tijd van de holenmens het niet vaak voorkwam. De mensheid at vroeger alleen producten die de natuur bood, zoals groenten, fruit, noten, zaden etc. Vlees aten we nog niet. Pas toen de mens vlees begon te eten en later ook zuivel producten toen kwam er veranderingen in zijn voedingspatroon. Doordat de mens vlees begon te eten veranderde ook zijn schedel. De kaken hoeven minder hard te werken en de hersenen kregen hierdoor meer ruimte en begonnen te groeien. Dit was de basis van onze groei in bewustzijn, dus het proces is zonder meer goed geweest zoals wij nu zijn geworden.

In ons lichaam heerst normaal een perfecte zuurgraad en deze wordt bewaakt door diverse processen in ons lichaam. Naarmate we ouder worden worden de mogelijkheden in onze lichaam steeds minder krachtig en zijn er minder stoffen aanwezig om de verzuring te beperken. Diverse mineralen zijn nodig om de verzuring tegen te gaan, maar zoals bekend bevat ons voeding steeds minder mineralen. Wil je verzuring tegengaan dan moet goed kijken wat je eet en of het voldoende mineralen bevat die we kunnen opnemen. Vers groente en het liefst biologisch bevat genoeg bases om een positieve invloed op onze verzuring te krijgen. Mensen die veel vlees eten zullen de verzuring alleen maar erger maken

Belangrijk is ook om voldoende te variëren zodat je van alles genoeg binnenkrijgt. Het is tegenwoordig best moeilijk om genoeg van alles binnen te krijgen. Dat komt ook omdat onze hedendaagse voeding niet genoeg mineralen en vitamines bevat en je hierdoor extra moeite moet doen om biologische producten te kopen of goede supplementen te vinden.

Er is genoeg informatie over verzuring op internet te vinden. Bestudeer het goed en lees daarover om bewust te zijn van je eigen voedingspatronen. Een goed gezondheid is belangrijk voor ons welzijn en hoort bij onze groei tot bewustwording. Wordt ook bewust van wat je eet en of het goed voor je is.

Alex Bruinsma
www.healing-zuivering.nl

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland