Mijn ziele opdracht - Trudy Hekkert

Veel mensen komen bij mij in de praktijk. Ik help en begeleid mensen in verschillende situaties.

Vaak krijg ik verschillende reacties dat mensen mijn teksten lezen, ze voelen een extra ondersteuning. Het is zo mooi om dit op deze manier uit te dragen. En om te zien dat alleen al door het lezen van de teksten, mensen een extra ondersteuning mogen ontvangen.

Maar wat is de reden waarom ik dit doe? Ik weet inmiddels dat het mijn ziele opdracht is, om op deze manier naar buiten te treden.

Zelf ben ik een ervaringsdeskundige en ik weet hoe het voelt om tijdelijk te moeten overleven. Te veel dierbaren heb ik te vroeg verloren.

Ik weet hoe het voelt om een minderwaardigheidscomplex te hebben.


Vanaf mijn vroege jeugd heb ik mij altijd al anders gevoeld, het buitenbeentje die zich vroeger heel erg eenzaam en niet begrepen voelde. Nu begrijp ik waarom en wat ben ik blij dat ik het buitenbeentje was. Ze konden mij ook niet begrijpen, omdat ik vaak op een heel andere manier keek. Iets wat ik vroeger niet begreep is dat de ander mij niet begrijpen kon. Ik heb veel mee gemaakt en lang niet altijd een makkelijke leerweg gepakt ( beetje hard leers was ik ook soms :) ) Maar ach, heb wel veel ervaringen opgedaan, wat mij weer in staat stelt om de ander zo goed in kunnen te voelen.

En ja hoor, ik weet hoe moeilijk het is om je ergens door heen te vechten en verwerkingsprocessen te pakken. Jezelf vergeven en de ander te vergeven, dat is geen makkelijke opdracht. Door toendertijd de goede hulp, acceptatie en het uiten van mijn emoties ben ik hier uit gekomen. Nu kan ik mezelf en de ander vanuit mijn hart vergeven.

Ik hou van mezelf en omarm me, met de voor- en de nadelen. Ik zal altijd wel fouten blijven maken, niemand is perfect. Mijn leven heeft net zoals ieder mens de nodige hobbels, ik accepteer, verwerk en ga verder. Ik zie het als een extra ervaring waaruit ik weer kan leren. Ik weet dat dit een hele moeilijke opdracht is om naar jezelf te kijken, het begint namelijk allemaal bij ons zelf. Maar ja, uiteindelijk ervaar je wel veel meer rust in je leven.

Dit is de reden waarom ik het zo fijn vind, de ander door moeilijke periodes te begeleiden. Ik voel wat de ander voelt en wat is het geweldig om te zien dat de ander ook deze mooie groeiprocessen doormaakt. En uiteindelijk zoveel meer innerlijke rust ervaart.

Dankbaar voor alles!

Liefs Trudy

www.trudyhekkert.nl

Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording.

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland