Boodschap voor lichtwerkers vanuit afstemming op helder bewustzijn

Rust maar uit..

“Je hebt veel nieuwe energie ontvangen de afgelopen tijd, dagen, weken. Teveel om in die tijd te kunnen verwerken. Je lichaam is geneigd zich te verzetten tegen deze nieuwe energie. Het spant zich aan. Daardoor blokkeer je de energie en hou je verwerking en integratie tegen. Ook als je je dagen vult met bezigheden en al je gewone dagelijkse dingen door laat gaan.

Geef je maar over. Je hoeft niks. Je mag juist ontspannen. Maak ruimte in tijd. Sta stapje voor stapje verschillende lichaamsdelen toe om te ontspannen. Je bovenarmen. Je schouders. Adem maar bewust in en ook weer helemaal uit en laat los…


Je borst mag ontspannen. Breng je aandacht in je bovenbenen, ook daar mag je loslaten. Je buik en je middenrif, nodig daar maar ontspanning uit.

Je hoeft het allemaal niet te begrijpen, daarvan ga je alleen maar in je hoofd. Je hoeft het niet op te lossen of te controleren. Geef je maar over, laat maar los, het is ok, het is veilig.

Je mag rust nemen. Nu!

En de volgende keer mag je nog eerder rust nemen. Je hoeft niet te wachten totdat je heel moe bent of echt niet meer kan.

Ik voel je hart en zij doet zeer. Ze snakt naar jouw liefde en warmte. Lief zijn voor jezelf. ZACHT zijn. Zacht, ontspannen en rust zijn toverwoorden voor jullie, lieve lichtwerkers. Jullie zijn gewend om zo hard te werken. Laat jezelf maar “zakken” in je lichaam, laat het maar toe. Je hoeft niet groot en sterk te zijn. Je hoeft het allemaal niet te weten. Je hoeft niets “hoog” te houden. Dat zijn zulke oude patronen.

Als het groot en sterk moet zijn zachter wordt, zal je merken dat daar verdriet onder zit. Verdriet van moe zijn om altijd maar te “moeten”.
Maar het mag, je mag moe zijn. Je hebt zo hard gewerkt. Zo veel gedaan aan innerlijk werk. Zoveel energieën getransformeerd. Het is ok, sta het moe zijn maar toe. Rust maar uit. Trek je maar even terug in jezelf. Laat de processen hun gang gaan. Geef het maar over.

Als je verzet wat laat gaan, zou je al de nieuwe energie in je buik kunnen voelen. En misschien voel je die al. De energie is nog pril. Als de voorbode van de lente. Zij is verwachtingsvol, gevuld met vertrouwen. Weten dat er fijne, mooie dingen in de toekomst liggen. Voel het maar. Je hoeft niets anders te doen dan het er te laten zijn. Je mag er contact mee maken, het voelen.

Er hoeven nog helemaal geen acties uit voort te komen. Je mag echt eerst uitrusten. De acties komen vanzelf weer, als jij genoeg opgeladen bent. Je hoeft pas weer, als jij daar zin in krijgt.

Adem maar rustig in en weer helemaal uit. Laat maar los…

Je mag jezelf opladen aan de energie in je buik. Laat je maar voeden, van binnen uit.

Geef jezelf zoveel rust als je nodig hebt.

En wees vooral heel zacht en lief voor jou.”

© Lea van der Eem | Helder BewustZijn
https://www.helderbewustzijn.com/

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland