De kleine thuiskweker - René Barendse

Bij elke lezing maar weer eens de druk opvoeren. Het kwartje gaat toch echt een keer vallen naar mijn mening.

Beste CDAwestland, Westlandverstandig, LPFwestland, gemeentebelangwestland, VVDwestland, Christenunie/SGPwestland,, PVDAwestland, D66westland en Groenlinkswestland.

Nog geen besluit genomen voor de kleine thuiskweker? De meest belangrijkste taak voor jullie in deze materie!! Bedrijven redden zich wel in dit compleet misplaatste systeem, maar de burger/patiënt?

Ik weet niet wat er nodig is om de gevestigde politieke orde te laten inzien dat het echt om mensenlevens gaat die we kunnen gaan redden met zijn allen wanneer hier eindelijk eens op de juiste manier naar gehandeld wordt en niet vanuit een angstcultuur te handelen zoals de politiek hier in doet. Hierbij maar weer eens de lezing. Wanneer gaan de Westlandse politieke ogen open in deze zeer belangrijke materie voor de mensheid. Ik doe dit gratis omdat ik besef dat het om mensenlevens gaat.

Gratis lezing medicinale cannabis

Als je wilt weten waarom cannabis zo medicinaal is en tegen zo veel ziekten en ongemakken een positieve invloed heeft op de mens, kom dan naar de GRATIS lezing van 13 januari van Rene Barendse om 14.00 uur bij AC opleidingen in Naaldwijk. Het is een lezing voor patiënten die medicinale cannabis gebruiken of willen gaan gebruiken voor hun aandoening, ziekte of betere gezondheid. Andere geïnteresseerden zijn ook welkom maar de nadruk ligt bij de patiënt.

Steeds meer mensen worden weer wakker in het feit hoe heilzaam cannabis kan zijn voor de mens. Dit is maar goed ook want cannabis is zeer breed inzetbaar tegen allerlei aandoeningen en ziekten. Het is een algemene lezing voor vooral beginnende patiënten maar met zijn achtergrond als regressie- en reïncarnatietherapeut is Rene zich bewust wat cannabis lichamelijk en geestelijk wil bewerkstelligen bij de mens. Tevens is René een ervaringsdeskundige met cannabis en zenuwpijnen.

De toegang is gratis, maar een donatie voor stichting VMO (voor cannabispatiënten) wordt gewaardeerd.

Om de lezing bij te wonen dien je een mail te sturen naar renebarendse@caiway.nl, je krijgt dan een mail terug ter bevestiging (max 50 personen)

Het adres van de lezing is:

AC Opleidingen

Hoge Geest 43

2671 LK Naaldwijk

Zaterdag 13 januari : van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Zaal open vanaf 13.30 uur.

Indien de parkeerplaats vol is, kunt u parkeren bij Barendse Gerbera’s op de Hoge Geest 53a.

Toegang: Gratis, donatie (Stichting VMO) voor patiënten in deze materie wordt erg gewaardeerd.

Met vriendelijke groet,

Rene Barendse

Regressie- en Reincarnatietherapeut
www.vergelijkingmedicinaleolie.org

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland