2018 een nieuw jaar, wat zal het ons brengen? - Martha Krul

2018.
De eerste week zit er al weer op. 

Wat hebben wij het moeilijk gehad om door die decembermaand heen te komen.

Wat voelt die maand januari dan weer heel anders aan dan de afgelopen maand. 

Voelen jullie die energie verandering ten aanzien van die twee perioden....

Wij hebben iets afgesloten, maar kijken als een klein kind nieuwsgierig over de rand. Wij proberen op alle mogelijke manieren informatie te verkrijgen over wat ons te wachten staat. Niets is duidelijk, alles is in beweging.

Wijzelf niet in het minst. Wat gebeurt er veel met ons.

Wij beginnen steeds sterker met een andere blik naar onszelf te kijken. De kijk op onszelf is sterk aan de verandering onderhevig. Wij beginnen ons toch steeds meer bewust te worden van onze eigen invloed op ons leven.

Wij worden steeds duidelijker in het stellen van onze grenzen.

Nemen meer, ja veel meer de tijd voor onszelf.

Kijken terug op een jaar (of jaren) waarin wij door bepaalde problemen heen zijn gegaan. Zien steeds beter hoe die problemen onszelf hebben veranderd. Gaan beter onze eigen rol in het grote geheel te begrijpen.

Toch zijn er nog velen die op hun eigen manier lijden onder deze veranderingen.

Probeer eens om het anders te doen.

Wij hebben allemaal het licht in onszelf. Dit licht brandt in je hart. Je mag dit licht steeds sterker laten schijnen. De wereld heeft veel licht nodig om door haar eigen transformatie te komen. Maar wanneer je jezelf "klein" blijft houden, dan gaat dat licht niet naar buiten schijnen.

Dus visualiseer een groot licht binnenin je. Je brandt als een vuurtoren. Je bent letterlijk een baken voor de ander. Je laat het licht natuurlijk ook over jezelf schijnen. Voel eens wat die verandering van waxinelichtje naar vuurtoren in jou zelf voor verandering geeft. 

In de bijbel staat "Zet je licht niet onder de korenmaat". Dat is wat er steeds gebeurt wanneer je je eigen licht zo intens klein laat branden. Ga van nu af aan branden als een baken, branden en schijnen als een vuurtoren. Het zal je gevoel over jezelf enorm versterken. Ga daarbij goed rechtop staan. Je beide benen iets uit elkaar. Je schijnt je licht intens en wijd om je heen.

Voel je verbonden met de aarde en het universum. Voel die verbinding in jezelf. Je zal echt gaan veranderen. Je wordt sterker. De mensen om je heen gaan merken dat JIJ sterker wordt. Je hoeft niet meer voor jezelf op te komen, zij begrijpen dat jij in je kracht staat en dat daardoor je stem ook gehoord wordt. Je zit niet meer met de vraag of je voor jezelf mag kiezen, terwijl die ander (denk jij) dingen van je verlangd en die je zelf liever niet wil doen. Die discussie is ten einde.

JIJ stelt jezelf als een volwaardige (en volwassen) speler op in het spel. Die worden nooit over het hoofd gezien. Die spelers worden gehoord, gezien en met respect behandeld. Maak je rug recht. Zet je benen schrap en een beetje wijd. Voel die aarde haar energie in je benen versterken en brandt met dat grote licht van die vuurtoren en wordt zo een baken voor de mensen die het hard nodig hebben. Wij kunnen dan een helpende hand uitsteken omdat wij zelf niet meer alle aandacht nodig hebben voor ons proces. Wij gaan helpen om de anderen door hun proces te laten gaan. Wij hebben inmiddels toch al veel lessen geleerd.

Sta op, wees een baken in de branding en schijn je licht over de aarde en de mensen.

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.nl/

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland