Je grootste vijand is je grootste leermeester ♥ Paul Wezenbeek ♥ Lichtwerkers Nederland


 Waarom iemand vergeven?

 Vergeven is loslaten

 Waarom vergeven zo belangrijk is

 Je grootste vijand is je grootste leermeester

''Innerlijke vrede kan slechts worden bereikt door het beoefenen van vergeving. Vergeving is het loslaten van het verleden en daarom het middel tot het corrigeren van onze misvattingen.'' ~ Gerald G. Jampolsky

Waarom iemand vergeven?


Vergeving is ongelooflijk belangrijk en het middel tot transformatie. Om de vijfde dimensie te betreden is het begrijpen van vergeving een must…..Vergeving komt uit het hart en de grote tegenstander van vergeven is je ego. Het ego zal er alles aan doen om jou het gevoel te geven dat vergeven niet hoeft en dat de ander toch de schuld heeft van….

Het ego begrijpt als geen ander dat als jij kan vergeven je een zeer grote stap zet naar verlichting. Dat je dan in verbinding komt met je hart en je hart kan gaan volgen. Als dat gebeurt zal het volgen van je hart de ego overwinnen en ben je klaar om liefde uit te gaan stralen. Waarom iemand vergeven is dus belangrijk…

Vergeving is niets anders dan loslaten


Waarom iemand vergeven. Als je iemand vergeeft voor wat hij of zij jou heeft aangedaan dan vergeef je vooral jezelf. Als je iemand niet vergeeft dan blijf je hangen in het gevoel van angst, onmacht en woede. Dit kost je onbewust ongelooflijk veel  energie. Negatieve energie waarin je blijft hangen. Je blijft rond draaien in negatieve cirkeltjes. Als je iemand vergeeft laat je dit los en zal je meer ruimte en tijd krijgen om positieve gedachten te hebben, positieve zaken aan te trekken, meer in jezelf te gaan geloven en je hart te kunnen volgen. Met uiteindelijk het doel om liefde te gaan neerzetten, voor jou en de medemens….

Het hele leven en spiritueel groeien staat in het teken van ervaringen opdoen en om te leren. Hoe verder je ziel groeit door incarnaties hoe zwaarder of moeilijker kunnen de levenslessen worden of zijn. Als dan zo een belangrijke les om te leren `vergeving` betreft is eigenlijk die vijand of gehate tegenstander je grootste leermeester en eigenlijk dus je vriend die je verder brengt in de groei van je ziel….Waarom iemand vergeven….

Alles is trilling


Alles bestaat uit trilling en iedereen bevindt zich op een bepaald trillingsniveau. Als je iemand niet kan vergeven omdat hij of zij je iets aan heeft gedaan dan blijf je hangen op een bepaald trillingsniveau. Deze persoon houdt je ziel dan feitelijk tegen om door te groeien en houdt de ziel feitelijk gevangen. Het ego vind  dit geweldig…Hoe eenvoudig is de oplossing en hoe moeilijk is het om deze oplossing uit te voeren als je het speeltje van je ego bent: LAAT LOS!

Door los te laten en niet toe te staan dat een ander jouw ziel gevangen houdt zal je bewustzijn groeien en je zal een vrijheid ervaren die je nog nooit gevoelt hebt. Er zal weer ruimte komen voor nieuwe ideeën en je hart zal worden gevuld met liefde en hoop. Het vermogen van naastenliefde.

Als hulp kun je engelen aanroepen voor hulp en je kunt affirmaties gaan gebruiken om je onderbewustzijn wakker te schudden om vergeving toe te laten.

Je hoeft negatief gedrag niet goed te keuren


Waarom iemand vergeven. Als je vergeeft hoef je trouwens niet het gedrag van die ander goed te keuren. Dat is een groot misverstand en belangrijk in het proces om aan te denken. Als je moeite hebt om iemand te vergeven zeg en denk er dan bij dat je het gedrag wel afkeurt, dit maakt het proces iets gemakkelijker voor je en heeft verder geen invloed op de uitwerking.  Wat nu belangrijk is om bewust te worden van wat er feitelijk gebeurt bij het niet en wel vergeven en dan de keuze te maken dat je echt wilt gaan vergeven. Succes!! Wees sterk, het is zo de moeite waard!!

Hulp van een opgestegen meester in vergeving


Een opgestegen meester is een lichtwezen die een leven op aarde heeft gehad. Zij kunnen je uitstekend helpen bij het leren van levenslessen. Kwan Yin kun je prima aanroepen en haar vragen jou te helpen om vergeven te leren.

Kwan Yin

 
Overgave en medeleven

 Loslaten

 Zich op het leven en veranderingen verlaten

 Overmatige controle loslaten

 Ingehouden tranen en gevoelens weer laten stromen

 Emotionele heling

 Tolerantie en medeleven

 De vrouwelijke kant ontwikkelen

De kracht van de Opgestegen Meester Kwan Yin helpt het volgende los te laten: achterhaalde gedachtepatronen, overmatige controle, onderdrukt gevoelens, lichamelijke inspanning en verkramping, verstopte energie, verkrampte gedragingen (daarom ook ondersteunend bij verdriet). We kunnen het toelaten en weer mee stromen met het leven, ons laten dragen, zonder de eigen kracht en sterkte op te geven. We leven in harmonie met de Goddelijke geordendheid. Het is gemakkelijk te herkennen wanneer men moet handelen en wanneer men de dingen eenvoudig gebeuren laat. In het Aziatische gebied is Kwan Yin de meester voor medeleven en heling. Haar kracht heelt, leert om te tolereren en sterkt de vrouwelijke, zachte en toch krachtige kant. Daardoor wordt het gemakkelijker, de eigen gevoelens te voelen en te verwoorden.

Paul Wezenbeek

www.spiri-apps.com


In deze bijzondere tijd komen diepe lagen van oud verdriet, pijn, boosheid en onmacht naar boven. Wij vinden deze gevoelens moeilijk en zijn gewend om ze uit de weg te gaan. We gaan in ons hoofd, sluiten ons af of gaan op een andere manier 'weg'. Alles om maar niet te hoeven voelen.

Maar het is juist de bedoeling om deze gevoelens te omarmen en welkom te heten, ze te doorvoelen en door ons heen laten stromen. Zo kunnen ze worden geheeld.

Maar hoe doe je dat?

In de audio opname "Overgave en laten stromen van energie" word je op zachte, maar duidelijke wijze, begeleid om meer aanwezig te zijn in je lichaam. Je wordt aan de hand genomen om ruimte te maken, je te openen en aanwezig te blijven, zodat alles in jou er mag zijn. Daardoor ontspan je en kan de energie die eerder zo vastzat, weer gaan stromen.

Kernwoorden: ruimte geven, ontspannen, openen, onthechten, overgave, energie laten stromen.

T/m eind juli kun je deze opname met korting kan bestellen. Je bijdrage is nu € 11,- i.p.v. € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd.

Meer info / bestellen:


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.