Healing voor angstige honden - Anita Poelman

Healing is een methode om Emotionele Pijn (trauma) om te zetten in beweging, zodat het zelf-genezend vermogen van een individu (mens of dier) weer geactiveerd wordt.

Dit betekent dat klachten die je fysiek in je lichaam voelt, waarvan de oorzaak een Emotioneel Trauma (pijn) is weer kan genezen en kan helen. En dat komt doordat je zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt via Healing.

Dieren hebben een ziel. Ze ervaren emoties en gevoelens. Deze gevoelens en emoties, waar dieren soms geen raad mee weten, zoeken een weg, en dat zie je vaak terug in gedrag. 

Is jouw hond angstig? 

Heeft ie het ook zo moeilijk gehad tijdens jaarwisseling? Vuurwerk, lichtflitsen en harde knallen die steeds intenser leken te worden. En waar, voor je gevoel, geen einde aan kwam? 

Jouw hond, je maatje, als één hoopje ellende, trillend en met grote angstige ogen naar jou kijkend, in de hoop dat jij het voor hem op kon lossen. En alles wat je deed, hielp niet. Zoals je hond aan het lijden was, zo leed jij met hem mee. En dát wil je nu veranderen!

Een healing helpt jouw hond, de scherpe kantjes van deze “traumatische” gebeurtenis te verwerken. Samen helen in een groep met een gelijkgestemde honden (zielen) is de oplossing. 

Op maandagavond 15 januari geef ik een Groepshealing Honden met het thema:

* Angst voor vuurwerk,
* Harde geluiden,
* Onweer. 

Deze groepshealing wordt gegeven via een foto van je hond. Je hoeft daarom niet te reizen. Jouw hond ontvangt de healing in zijn of haar eigen veilige omgeving.

 

Na de healing ontvang je een kort verslag.

Mijn ervaring met Anita's dieren healing:

"De dagen na de healing van Anita merkte ik een grote verandering in mezelf, een verandering in de relatie tussen Vosje en mij, en een verandering in de energie van Vos. Alsof er iets was opgelost, er energie was getransformeerd.

Vos is duidelijk minder angstig dan voorheen, en wil meer haar eigen gang gaan, in plaats van mij voortdurend in de gaten te willen houden. Zij is relaxter, ik ben relaxter.

Sinds de healing van Anita is er veel vooruitgang geboekt en doet Vos het beter dan ooit tevoren. Ze kan loslopen als we een wandeling gaan maken en kan netjes naast me blijven lopen. Ze luistert, volgt commando's op en heeft nauwelijks meer de neiging te blaffen als de deurbel gaat of tegen 'vreemde mensen' op straat. En dat voor een chihuahua!

We houden van elkaar, respecteren elkaar en zijn gelukkig met elkaar!''

Dankjewel lieve Anita, voor al het mooie werk wat je doet!


Heel veel liefs! Denise 

Reserveer jullie plekje

Maandag: 15 januari a.s.

Tijd: 20.00 – 21.00 uur

 

Investering: € 29,50 per hond, per deelname

Je plekje reserveer je via onderstaande link:

 

http://anitapoelman.nl/nieuws/reserveer-mijn-plek/

 

Na opgave van je deelname ontvang je een bevestiging en alle relevante informatie ten aanzien van de Groepshealing Angst Hond op afstand.

Zie hier het facebook event


Iedere hond is welkom,

warme groet,

Anita Poelman

 

www.anitapoelman.nl

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland