DNA-activatie ♥ Alex Bruinsma ♥ Lichtwerkers Nederland

Momenteel hebben veel mensen last van vermoeidheids- / uitputtings- verschijnselen, spierpijn, rug- schouder hoofd- en nekpijn, en andere pijnen in het lichaam waar geen duidelijke oorzaken voor te vinden zijn.

Op emotioneel niveau voelen veel mensen zich verward, verdrietig en of gedeprimeerd. Op mentaal niveau zijn er concentratieproblemen, moeite om dingen te onthouden, de dingen goed te verwoorden.

Grotendeels zijn de klachten te wijten door de planetaire veranderingen, en de DNA veranderingen. Alle levensvormen op aarde veranderen naar een nieuwe staat van Zijn. Het brengt een verandering van trilling en verschuivingen in ons bewustzijn teweeg.

Deze Bewustzijns-veranderingen of te wel bewustzijnsverruiming, kunnen ons verward maken, doordat we als het ware worden geconfronteerd met overtuigingen, patronen en gedragingen op elk niveau in ons persoonlijk leven en op wereldniveau, die ons niet meer dienen.

Voor ons mensen houdt het in, dat ons DNA van 2 strengen naar 12 DNA strengen gaan. Dit brengt cellulaire en hormonale veranderingen in het fysieke lichaam. Dit kan eerder genoemde klachten veroorzaken. In dit proces kunnen we ons zelf ondersteunen door bewust onze DNA te activeren en de fysieke, mentale en emotionele blokkades die nu naar de oppervlakte komen in deze overgangstijd bewust te laten gaan.

Afgelopen jaren zijn er kinderen geboren en momenteel worden vele kinderen geboren, met meerdere DNA strengen. Deze “nieuwetijdskinderen” laten ons zien dat zij met andere gevoeligheden, begaafdheden en talenten geboren zijn. Zij tonen ons waartoe wij ons nu ontwikkelen. Wetenschappers hebben middels bloedtesten aangetoond dat er al veel mensen op aarde zijn die meerdere DNA strengen ontwikkeld hebben.( www.theta-instituut.nl).

Enkele van deze symptomen zijn:


* Griepachtige symptomen: verhoging, zweten, zere botten en gewrichten, etc., maar die niet reageren op antibiotica

* Migraine hoofdpijnen - sterke pijnen die pijnstillers niet kunnen verlichten

* Soms diarree

* Soms een loopneus - met niezen dat 24 uur duurt en geen kauwtje of hooikoorts is

* Duizeligheid

* Tuitende oren (oorsuizingen)

* Ringing in the ears

* Hartkloppingen

* Het hele lichaam voelen vibreren - vooral ‘s nachts als je ontspannen bent

* Hevige spiertrekkingen - gepaard met pijn, vaak in de rug

* Tintelen - van armen, handen, benen of voeten

* Verlies van spierkracht - in handen, veroorzaakt door veranderingen in het circulatiesysteem

* Soms ademhalingsmoeilijkheden - en/of bemerken van een sterkere of luidere ademhaling in een ontspannen staat

* Veranderingen van het immuunsysteem

* Veranderingen van het lymf systeem

* Je vermoeid voelen - of uitgeput na een kleine inspanning

* Willen slapen - meer en langer dan normaal

* Sneller dan normaal groeien van teennagels en haar

* Vlagen van depressie zonder reden

* Graven in het verleden - kijken naar relaties, duidelijkheid krijgen over persoonlijke kwesties

* Een gevoel van diepe zuivering

 

* Spanning, bezorgdheid en hoge stress niveaus - omdat je voelt dat er iets aan de hand is, maar niet weet wat

Heel veel mensen voelen sommige van deze symptomen. Velen rennen in paniek naar hun huisarts, chiropractor, kruidenarts, etc. en meestal krijgen ze te horen dat er niets mis is met hen. En dat is de waarheid, want al deze symptomen zijn tijdelijk en wijzen er gewoonweg op dat deze lichamelijke veranderingen plaatsvinden.

 

Enkele  aanbevolen verlichtingsremedies voor bovenstaande symptomen zijn:


Ga met de stroom mee (go with the flow), vecht er niet tegen. Als je je vermoeid en uitgeput voelt, rust dan en slaap veel.

Drink veel water, want je bent aan het ontgiften en droogt eerder uit dan normaal.

Om emotionele spanning en stress te verlichten, kun je Valeriaan nemen.

Het kruid Fenegriek vermindert de druk op het lymfesysteem en helpt met ontgiften.

Om de spierspanning te verminderen, kun je Valeriaan nemen en modderbaden proberen of een lang, heet bad waaraan je wat Epsom zout toevoegt (verkrijgbaar bij drogist of apotheek). Doe dit dagelijks. Herken dat zelfs wanneer je hartkloppingen of ademhalingsmoeilijkheden hebt, dat het je hart- of keelchakra is en dat de symptomen tijdelijk zijn.

Je gaat niet dood; je verandert alleen! Ga echter niet alleen op mijn woord af. Zoek medische leiding als je onzeker bent. Als je niet weet waar je Valeriaan of Fenegriek kunt krijgen, probeer dan een gezondheidswinkel of - nog beter - zeg het woord gewoon in je hoofd wanneer je verlichting nodig hebt.

Alle helingsenergieën worden via het geluid van de naam overgedragen en het is net zo effectief om ze in je hoofd op hardop te zeggen dan ze fysiek in te nemen. Probeer het en je zult het merken. De meeste symptomen lijken slechts een paar weken te duren en zijn dan verdwenen. Sommige symptomen kunnen af en toe terugkomen. Niet iedereen ondergaat deze veranderingen even gelijktijdig.

Een erg klein percentage volwassenen hebben de gehele verandering naar hun kristallijne vorm al afgerond en hebben nu 1.024 DNA-strengen in hun lichaam.

Een vrouw meldde dat ze ruim 7 centimeter gegroeid is en een grotere schoenmaat heeft gekregen (1 maat). Alle kinderen onder de 7 hebben de verandering al afgerond of zullen dit spoedig doen. Baby’s van de afgelopen 2 jaar zijn geboren met de complete DNA-set. Sommige mensen beginnen pas net met deze veranderingen en veel anderen moeten nog starten. Dit veranderingsproces is bekend als Ontwaken of het Ascensie proces of het bereiken van de Merkabah (Mer-ka-ba) of het Lichtlichaam.

Het is nodig dat we onze angsten te boven komen en leren over liefde, echte liefde, en dat moet beginnen bij jezelf. Want, totdat we van onszelf kunnen houden en onszelf kunnen vertrouwen, kunnen we niet echt van een ander houden of een ander vertrouwen.

Alex Bruinsma
www.healing-zuivering.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates requiredLichtactivatie Afronden 2020 Openen 2021 ( 12 - 12 )Lichtactivatie
De energie van 2021 AAN ( 10-01 )Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland