Luister naar je innerlijke stem - Trudy Hekkert

Luister naar je innerlijke stem. Dat klopt altijd!

De waarheid van de ander, hoeft niet jouw waarheid te zijn.

Iedereen gelooft, voelt, weet, op de eigen manier. Er wordt heel veel geschreven over spiritualiteit. Wat is jouw waarheid?

Zelf heb ik verschillende boeken gelezen, veel cursussen gevolgd. In het begin, voor jaren terug, toen ik begon om me spiritueel verder te ontwikkelen. Zag ik soms door de bomen het bos niet meer. In de ene cursus werd er dit gezegd, in een andere cursus werd er weer wat anders gezegd. Ik ging in mijn denken zitten en vergat naar mijn gevoel te gaan, uitzoeken wat klopt er wel en wat klopt er niet. Zocht op internet, maar ook daar zag ik verschillende informatie staan, ik raakte alleen maar verder van mijn eigen gevoel verwijderd.

 

Uiteindelijk ben ik naar mijn innerlijke stem gaan luisteren, van iedere cursus, opleiding die ik gedaan heb, overal heb ik wat uit gepakt wat met mij resoneerde. Het één is niet minder dan het ander, maar het moet bij je passen. Luister naar de stem binnenin, je bent verbonden met de universele waarheid. Je hoeft niet alles klakkeloos aan te nemen. Vraag je af, wat resoneert met mij? Geef niet jouw kracht weg, aan een goeroe of spiritueel leider.

Ieder mens gelooft op de eigen manier. Het is helemaal oké als je overal een beetje van proeft en kijkt, wat past bij mij. Van daaruit kun je vanuit je eigen gevoel, je eigen waarheid verder gaan. Dit maakt je vrij. We zijn allemaal verschillende mensen, mijn waarheid hoeft niet jouw waarheid te zijn.

Liefs Trudy

www.trudyhekkert.nl Heb vertrouwen - praktijk voor healing en bewustwording

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland