De energie van januari 2018 - Fran Tielemans

 

Door Fran Tielemans


De toon wordt gezet door de Volle (super-)maan aan het begin én die aan het einde van deze maand, met nog eens een maansverduistering daar bovenop. Het is dus duidelijk dat je je in februari al een heel stuk lichter en vrijer kan gaan voelen, als je je openstelt voor schoonmaak en nieuwe visies.

 

De Volle Maan van 2 januari staat in Kreeft, en in dit 11/2-jaar betekent dit dat er toch veel aandacht zal gaan naar hoe jij in relaties staat.


Niet alleen in partnerrelaties, maar ook in relatie tot familie, collega’s, vriend(inn)en, en in je spirituele groep. We zijn hier allen op Aarde gekomen om ons Zelf onvoorwaardelijk te leren liefhebben. Pas wanneer je jezelf kan liefhebben, waarderen, bevestigen, aanvaarden en respecteren, hoeven we dit alles niet meer te zoeken in onze relaties.

 

Daardoor kan je een heel stuk vrijer in relatie staan, hoef je niemand meer te ‘claimen’, en ga je steeds meer relaties aantrekken met mensen die dit ook in zichzelf hebben gerealiseerd. 2018 is een relatiejaar (2), én een jaar van spirituele groei. Het upgraden van je relatie(s) hoort hier dus ook bij, en soms gaat dat helemaal vanzelf, in je diepste hartsverbindingen, maar soms komt hier veel oude pijn bij naar boven, en dan is er healing nodig.

 

Zelfwaarde en zelfwaardering, en alle oude gekwetstheden die daarrond nog aanwezig zijn, kunnen heel zichtbaar worden, en dat is goed, want pas dan kunnen ze geheald worden. Zeker de Volle Maan (met maansverduistering) op 31 januari kan dit naar boven halen, want die maakt alles duidelijk wat je tegenhoudt om zichtbaar te worden in de wereld, om jouw Licht te gaan stralen, om je te tonen zoals je bent, en om te durven gaan staan voor jouw waarheid en jouw weg. Hoe meer je hierrond al hebt geheald, hoe meer je rond deze tijd het gevoel kan krijgen dat je zelfvertrouwen groeit, dat je je oude angsten af kan leggen en dingen zeggen of doen die belangrijk zijn voor jouw zelfrealisatie – het neerzetten van je échte Zelf en je zielsdoelen.

 

De Nieuwe Maan op 17 januari brengt extra gronding en realisme, en helpt je geaard en weldoordacht te doen wat gedaan dient te worden, zonder je te laten meeslepen in verhalen van anderen. Hij helpt je vol te houden en door te zetten, ook al zijn resultaten soms verre van zichtbaar. 2018 is het jaar waarin we afrekenen met onze angsten en twijfels en onzekerheden, en het jaar waarin we groeien in doorzetten en volhouden, wanneer we vanuit ons hart en onze ziel voelen een bepaalde weg te willen gaan en bepaalde dingen te willen doen.

 

De onderliggende trilling van januari is 12/3. Dat geeft aan dat het goed is om geduld te hebben deze maand en je niet van je stuk te laten brengen door wat of wie dan ook. Het is goed om zeer goed te voelen wanneer het voor jou de juiste tijd is om actie te ondernemen (wat je zeker zal lonen met de hulp van Mars), maar om ook de durf te hebben om soms gewoon af te wachten en te zien waarheen jouw stroom je brengt. Het juiste midden hiertussen vinden maakt dat je deze maand in balans kan blijven, want je verzetten tegen je éigen tempo en stroom kan je danig gefrustreerd maken.

 

2018 is het belangrijkste afwerkjaar voor de grote algemene stroomversnelling van 2020 en 2022, dus mag je verwachten dat er dingen gaan ten einde lopen, dat er mensen je leven of deze planeet gaan verlaten, dat er oude structuren uiteenvallen en oude vastgeroeste groepen ontmanteld worden. Maar vergeet niet dat de Nieuwe Tijd er al is, dat we ononderbroken doorwerken aan het leggen van nieuwe funderingen, dat we ons hele normen- en waardenstelsel upgraden, en dat we innerlijk steeds duidelijker de richting zien die ons leven aan het uitgaan is. We leven steeds meer onze Ziel op Aarde, en dat is ontzettend mooi.

 

En dat er dit jaar veel gewoel in onze uiterlijke kleine en grote wereld zal zijn, dat hoort bij deze grote transitie. Er is zoveel schoonmaak, er komen nog zoveel onthullingen, en de bewustwording groeit met reuzenstappen. Denk eraan dat we alle spiritueel werk de afgelopen jaren (zeker sinds 2000) gedaan hebben als voorbereiding op deze tijd, de tijd waarin we hier en nu leven. Roep dus niet te snel ‘help!’ wanneer het je allemaal overspoelt, maar ga rustig staan, voeten op de grond, en denk na. Kijk welke energieën je kunnen helpen op dat specifieke moment, kijk welke technieken je kan gebruiken om je in balans te brengen, en kijk welke visie op dat moment de voor jou hoogste visie is. Geef nooit de moed op, ga door. Je kan het. Wij kunnen het. Wij zijn hiervoor gekomen, vergeet dat niet.

 

Keep the Faith

 

Fran
http://www.maitreya.be/index.html

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.