De overgangsfase van het collectief bewustzijn van 2017 naar 2018 - Veerle Wagenaar

 We kennen het wel, 2017 ligt weer achter ons en 2018 staat weer voor onze deur.

Verschillende vragen gaan door het bewustzijn heen, zoals: ‘Had ik alles iets beter kunnen doen in 2017?’ ‘Heb ik daar wel goed aan gedaan?’ Vriendschappen komen daarbij ook langs; nieuwe deuren worden geopend en oude deuren worden dicht gedaan. En toch gaan we met een bepaalde verwachting 2018 in. Ga jij er blanco in of laat jij je leiden door de goede voornemens?

Verwachtingen:

Je hoort het vaker: 1 januari 2018 stop ik met roken. 1 januari begin ik met afvallen.  Zo zijn er vele verwachtingen die wij uitspreken om in 2018 het nieuwe jaar binnen te gaan. Maar hoe zal het gaan als je er eens blanco in gaat staan? Wat zal er gebeuren als wij nou eens geen verwachtingen gaan creëren en alles op zijn beloop laten? Alles wordt dan vanuit het universum/’van zelf’/ gecreëerd als wij datgene loslaten wat vanuit onze idealen komt.

Mijn story

2017 is het jaar waarin ik mijn diploma als verpleegkundige hebt gehaald en mijn eigen bedrijf hebt opgezet. Deze mooie doelen bereikt te hebben, daar ben ik trots op. Alleen had ik bij de start van mijn bedrijf last van planken koorts. Hoe zet je een bedrijf op? Door in het diepe te springen en de lessen te leren die op mijn pad komen. Belangrijk is deze lessen inderdaad te accepteren als een les en niet als falen. Geloof mij, soms had ik daar ook af en toe moeite mee. Mijn motto van het leven is: Door juist wel de acties te doen waarin je diepste angsten liggen, brengt jou naar het ultieme geluk! Geluk is met de dag leven waarop je ook weer een glimlach kan geven aan de medemens. Jij kan de wereld al veranderen door een sprankeling eraan te geven. De oceaan bestaat ook uit ‘een paar’ waterdruppels. Jij, mooi mens, bent geen druppel op een gloeiende kookplaat, maar een waterval!

Maar wat nou..??

Maar wat zou er nou gebeuren als wij allemaal elke dag startte met datgene wat wij willen: ons hart volgen? Hoe zou het gaan als wij er NU mee beginnen? Nu is de kans om dingen anders te doen, waarom zouden wij wachten op datgene wat ons na 1 januari 2018 brengt? Binnen een korte tijd kan je leven al drastisch zijn veranderd. Ons hart volgen is voor vele mensen lastig, omdat hierbij ook aardse begrippen voorbij komen, zoals bang voor het alleen zijn of voor geldgebrek. Wij vinden het veilig om volgens bepaalde patronen te leven en een patroon veranderen is het moeilijkste wat er is. Het begint allemaal bij het: Herkennen, Erkennen en Bewust worden. Neem nou eens dit voorbeeld: Je wilt los komen uit een patroon voor 2018, een patroon dat jij al jaren volgt: ‘Je wilt meer sporten’. Dan begint het met het herkennen dat je meer wilt sporten. Je erkent dat je wilt sporten op de momenten dat je het nodig hebt, op dat moment wordt je bewust dat je dat wilt gaan doen en ga je er naar handelen. Nee dit is soms niet zo simpel als het is geschreven. Zelfs mij kost het af en toe moeite. Hoe ouder iemand wordt, hoe lastiger het is om los te komen uit dat patroon.

Waarom wachten??

Waarom zou je wachten, als je nu de kans hebt om het anders te doen?

Ons ego houdt ons het schijnbeeld voor dat wij in een nieuw jaar onze voornemens echt zouden doen. Tijd is daarentegen door ons als mens bedacht en in het hiernamaals bijvoorbeeld bestaat er geen tijd. Door deze instelling heb ik leren voelen dat wij elke seconde, elke minuut, elk uur en elke dag onze goede voornemens kunnen toepassen.

Wij hebben allemaal het collectief bewustzijn ter beschikking, waaraan wij bewuster deel zouden kunnen nemen. Jij hebt zelf de kans om dit ter beschikking te hebben. Welke rol wil jij spelen in jouw leven: Ben jij de bemanning van jouw schip of sta jij aan het roer ervan om jouw horizon te verbreden?

Liefs,

Veerle

www.coachingveerkracht.com

https://www.facebook.com/Coachingveerkracht/

 

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland