Van supervoeding tot levenskracht: 7 krachtige tools van David Wolfe - Mike Verest

Tijdens de Health Seminar van David Wolfe heb ik de kans gekregen om zijn wijze woorden en inzichten tot me te nemen. Van supervoeding en superkruiden tot de levenskracht van de mens. Een ongelofelijk inspirerende dag. Vol met energie en nieuwe inzichten vervolg ik mijn reis, bewust en gezond. 

Ik heb een kort verslag geschreven waarbij ik niet al te veel in ga op de details. Toch nieuwsgierig? Ga zelf op onderzoek uit, dat is echt de beste manier!

1. Doelbewust
Zorg dat je een doel voor ogen hebt en verander daarmee je identiteit.  Als je wil slagen, maak dan dubbel zo veel fouten. Door fouten te maken leer je, maar sommige mensen zijn bang om fouten te maken. Op die manier zul je nooit succes hebben. Dus hoe meer je ‘faalt’ hoe meer je leert en hoe meer succes je zal hebben…

 

‘‘If you wanna be succesvol, double your failure rate’’

 

2. Upgrade je voeding

Upgrade je voeding door ervoor te zorgen dat het simpel, puur natuur, biologisch en rauw is. Heb je een magnetron? Dump hem dan. Dit product zorgt voor zoveel schadelijke stralingen in je huis en het vernietigd de structuur van je voeding. Haal tarwe, zuivel en suiker (o.a. de 3 grootste allergieën) ook uit je dieet. Als je je nog steeds afvraagt waarom, google het. Internet staat er vol mee!  Ook sojaproducten zijn vaak niet meer wat ze waren.

Kies altijd levende voeding (onbewerkt) boven dode voeding (bewerkt) en ga terug naar de bron, de kern. Eet weinig vooral planten (groenten, fruit) en zorg dat je de producten uit de top 10 superfoods en top 10 superkruiden toevoegt aan je dagelijkse voeding. Voorbeelden zijn chlorella, spirulina, maca, coca, cacao en kurkuma. Antiveroudering en geneeskrachtige producten zijn o.a.: olijfolie, cacao, honing, ginsen, chaga en reishi. Dit zijn ‘timeproven’ voedingsproducten en ze zijn vaak duizenden jaren oud. De hoeveelheid voedingsstoffen, vitamine en mineralen die het bevat is krachtiger dan je je kunt voorstellen.

‘‘Be proactive, get on the top stuff’’

3. Levend water

Het lichaam bestaat voor 80% uit (zout) water. Water is de bron van het leven. Levend water hoort daarom een essentieel onderdeel van je voeding te zijn. Drink geen kraanwater maar altijd bronwater, kraanwater is namelijk erg vervuild ook al zie je dat met het blote oog niet. Gebruik je een filter dan is dat al beter maar vergeet niet dat kraanwater en ander soort water nooit gefilterd kan worden van o.a. de radioactieve stoffen die het bevat. Allergietip: als je last hebt van een allergie drink dan een glas bronwater met Keltisch zeezout en binnen 10 minuten heb je geen last meer van je allergie.

‘’The subtle energy of your food becomes your mind’’

4. Chocolade

David Wolfe is een chocolade fanaat. Cacao behoort tot de top 10 superfoods en is zeker een aanrader. Het beste is om je eigen chocola te maken met cacaobonen (recept volgt nog) of cacao te vermengen in je smoothies. Als je chocola in de supermarkt koopt kijk dan altijd op de ingrediëntenlijst en zorg ervoor dat er meer dan 70% cacao in zit.

5. Antikanker

Voor de vele die zich bezig houden met bewust en gezond leven zal het niets verbazen dat kanker te genezen is. Je hoeft maar een klein beetje onderzoek te doen en je loopt al tegen de feiten aan. Helaas wil de media en de farmaceutische industrie dit liever verborgen houden. Je lichaam heeft een genezingsmechanisme dat door de juiste voeding geactiveerd kan worden. Aubergine is bijvoorbeeld een plant met heel veel anti kankerstoffen in zich. Leg een plak op je huidkanker en merk het verschil op. Een werkzaam en bewezen anti-kanker dieet is o.a.: 100.000 enzyme capsules per dag. Als je meer wilt weten over kanker en hoe dit te genezen is wil ik je doorverwijzen naar de site:  www.gerson.org.

 

‘The less you eat, the longer you live, the more you get to eat.’

 

6. Juices en smoothies

Rauwe voeding zorgt voor vitaliteit, energie en gezondheid. Het drinken van (groene) sappen en smoothies is ontzettend krachtig. Met name wanneer je superfoods met superkruiden combineert. Het internet staat vol met allerlei soorten juices en smoothies. Ik plaats regelmatig een recept op mijn website. Probeer bijvoorbeeld eens een sap met rode bieten, selderij, peterselie en citroen. Bietensap is heel goed voor je hormonen. De voedzaamste sappen zijn nog altijd de groene sappen, die je dus maakt met groene groenten. Om een proteine rijke smoothie te maken kan je er hennepzaad, lijnzaad, chiazaden of bijenpollen aan toevoegen. Wil je, je smoothie bewaren of meenemen naar je werk? Doe dit dan in glas en niet in plastic, de stoffen in plastic zijn schadelijk voor je gezondheid. En zorg ervoor dat je het binnen 24 uur consumeert. De voedingsrijke stoffen gaan namelijk langzaam maar zeker verloren.

‘Green on the inside, clean on the inside’

7. Voor welk pad kies jij?

Wanneer je kiest voor een gezond leven, kies je voor jezelf, kies je voor de kracht dat in je zit. De bekende UPs en DOWNs in je energie zijn dan voorbij. Het zal dan alleen nog maar UP zijn. Ook de ongemakkelijke kwaaltjes zoals buikgriep, verkoudheid en hoofdpijn zijn dan verledentijd.

Ga jij voor bewust –> natuurlijk –> ik wil het beste!

Of kies je voor onbewust –> chemisch –> het maakt me niet uit.

‘Put yourself together and have the will to live!’

Wil je meer weten? Kijk dan naar dit exclusieve interview (2:09) van Jesse van der Velde met David Wolfe.


Aanstaande zaterdag 6 januari is het zover: De gratis online Winter Detox Challenge! Er is geen betere manier om 2018 te beginnen. Het is effectief. Het is leerzaam, leuk en laagdrempelig. En: de kwaliteit van je leven gaat drastisch omhoog. Want je zit lekkerder in je vel, je krijgt meer energie en je ontdoet je van gifstoffen. Je verbetert niet alleen je immuunsysteem, maar bevordert ook gewichtsverlies en ervaart meer rust en helderheid. De Detox Challenge activeert een gezondere levensstijl en zorgt ervoor dat je weer gaat stralen, letterlijk!

Wil jij op een natuurlijke en simpele manier je lichaam reinigen? Maar weet je niet hoe je een diepgaande detox zelf thuis kunt uitvoeren?

Ik leer je in de Detox challenge stap voor stap hoe je op een effectieve manier je lichaam ontdoet van zware metalen en andere gifstoffen en hoe je blijvend vet kan verbranden zodat je vol energie, slank en met een stralende huid 2018 van start gaat.

En dat niet alleen: Ik leer je over de meest krachtige detoxstrategieën die je je hele leven lang kan blijven toepassen. Een programma voor iedereen die waarde hecht aan een gezond, fit en slank lichaam.

Voor meer informatie en/of aanmeldenhttp://leefbewust.nu/detoxchallenge/

Bron: Leefbewust.nu

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland