Ontmoetingen uit vorige levens - Trudy Hekkert

Wie herkent het niet, je komt iemand tegen en hebt het gevoel deze persoon al heel lang te kennen, het geeft een vertrouwd gevoel. Dan is het vaak dat je deze ziel eerder ontmoet hebt, maar in een ander jasje, vanuit een vorig leven. We komen geregeld terug in de zelfde zielengroepen en mogen in verschillende levens samen iets uit werken. Die persoon die je in dit leven tegen komt, kan een broer, zus, ouder of geliefde zijn geweest of een vage kennis.

Als iemand dicht bij je heeft gestaan, dan voel je een bepaalde herkenning op ziels niveau. Als je heel dicht bij je gevoel zit, kan het ook zijn dat je gelijk een bepaalde ingeving krijgt. Dat het bijvoorbeeld, je geliefde of je kind is geweest.

Vaak heb je dan nog iets uit te werken. Het kan dat je die ander tekort hebt gedaan of andersom. Dat kun je in dit leven anders doen. Vaak wordt het verward en hoor ik zeggen, we kennen elkaar uit een vorig leven en nu hebben we elkaar weer ontmoet, het de bedoeling dat we nu bij elkaar blijven. Nee hoor, dat is niet altijd zo. Dit kan een korte ontmoeting zijn om jou weer wakker te maken om dat stukje te gaan verwerken wat nog niet verwerkt is, om daarna weer verder te gaan.

Natuurlijk kan het ook de bedoeling zijn dat je samen oud wordt, om eerst wat uit te werken en dat je uiteindelijk in harmonie samen verder gaat. Of je hebt in vorige levens veel uitgewerkt en dan heb je gelijk een harmonieuze relatie. Soms hoor ik dat de één zich hier van bewust is en de ander helemaal niet, ook dat is oké. We kunnen niks afdwingen bij de ander, dan gaat het om je eigen stukje waar naar gekeken mag worden.

Zo heb ik veel mensen ontmoet waarbij ik vorige levens mee op mocht ruimen, samen met die persoon of door een korte ontmoeting, zonder die persoon. Hierdoor kom je er ook achter waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt in dit leven of angsten hebt.

 

Liefs Trudy Hekkert

Heb Vertrouwen | Praktijk voor Bewustwording en Healing | www.trudyhekkert.nl

 

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland