Boodschap 30 december 2017 - My Happy Soul - Lichtwerkers Nederland

Een bericht voor jullie allemaal!

Lieve kinderen,

Een ander aards jaar is bijna ten einde. Het leven vliegt voorbij, zoals we weten, merken en we dat zien. Hier hebben we de eeuwigheid, maar dat is slechts een universeel feitje. Wat we je willen vertellen, is dat wanneer je je leven in een rat race leeft, zonder bewustzijn, diepere gevoelens en jullie gaan bijna allemaal door en door. Alsof je een deelnemer bent aan een rat race, de aardse race van het leven genoemd! Kriskras ga je, weet je, zonder te weten waar je heen moet. Zelfs zonder te realiseren dat je levensklok tikt en voorbij gaat. Je rent zonder doel, zonder enige aanwijzing of je deze kant op gaat of de andere weg. We tellen niet de materiële weg. Je weet precies wat we bedoelen. Dat je gedreven wordt door doelen en doeleinden van materialisme! Dat je die baan wilt met een grotere status en inkomen dan voorheen, een grotere auto, een groter huis, een opwindender leven om, in materialistisch opzicht, zonder grenzen te leven. Wanneer je door deze levensstijl en mindset wordt gedreven, mis je eigenlijk heel veel, kunnen we zeggen. Het leven gaat niet over het najagen van wat je wilt in dingen, must-haves en wat je wilt bereiken in elk materialistisch doel. Door zelfs je geest en je aanpassing te gebruiken om te krijgen wat je geest begeert. Lieve kinderen, daar gaat het in het leven niet om!

Het leven gaat, universeel gezien, geheel over het najagen van je dromen !!! Dromen over de vervulling van het leven met liefde en een stralend liefhebbend hart. Dat jullie je zielen leven omdat de zielen het energetische bewustzijn van je aardse aanpassing zijn. De belangrijkste reden dat je het leven gaf, is dat aan je ziel een taak wordt toegewezen. Wij, het universum, de dimensie van liefde en licht, kennen een taak toe aan bijna elke energetische ziel, met voldoende universele energie om door te gaan. Een taak gezien in de Liefde en het Licht van onze liefhebbende dimensie. Elke ziel heeft een energetische hoeveelheid Liefde en Licht in zich. We kiezen ervoor om zielen een taak toe te wijzen in de zielswereld (in onze liefdevolle dimensie) of in jouw wereld (de aardse dimensie). Soms is een ziel vrijwillig voor een taak in jouw dimensie, maar we moeten zeggen dat dit niet het soort levens zijn die jij en je aanpassing willen. Ze zijn vaak vol aardse pijnen, lijden en verdriet. Niet de meest gemakkelijkste levens op aarde!

Goed, wat we willen zeggen, is dat je op aarde geboren bent om een taak te volbrengen, gezien in het Licht en de Liefde van onze dimensie. Dat is waar je echt voor gekomen bent! Je ziel was doordrenkt van Liefde en Licht toen je geboren bent, maar langs de weg, tijdens je aardse leven, verloren de meesten van jullie mensen de verbinding met hun ziel. Dit betekent dat je in feite de verbinding verloren bent met je hart, de Liefde en het Licht. De Liefde en het Licht in je liefhebbende zielen. Wat inhoud dat je de band, de afstemming met je ziel en aardse aanpassing (het lichaam en de geest) verliest. Omdat de ziel je levensdoel kent, je taak op aarde, ben je in feite de essentie van je wezen vergeten. Louter het doel van je leven! Zoals de blauwdruk van je aardse leven in je ziel ligt, kun je dan zelfs je eigen levenskaart niet vinden en bereiken! En dat is, dit moeten we zeggen zoals jullie universum zei, door je broeders van Liefde, echt jammer! Een misrekening van het universum. Dat is waarom we je blijven vertellen, je informeren, je adviseren en je helpen om je Liefde en Licht terug te vinden. Omdat liefde alles is en je ziel Liefde en Licht nodig heeft om te leven! Bloeien! Liefde en licht uitstralen en verspreiden.

Wat we in deze liefdevolle boodschap aan jullie allemaal willen benadrukken is, om te stoppen met het najagen van wat niet belangrijk is in het leven! Stop met dingen te willen. Stop met het vullen van je huizen met meer aardse rommel als al deze rommel en dingen je energie en jezelf blokkeren! Stop met het vullen van je herinneringen met al die spannende dingen die je zou kunnen doen. Al die extremiteiten kunnen we niet begrijpen. Dat is niet waar het leven over gaat, lieve kinderen. Ware levensvervulling gaat over het najagen van de dromen die je hebt. Wat er in je hart en ziel leeft! Niet over alle materiële dingen die je hebt of moet hebben! Niet over die baan met meer prestige, status of een hoger inkomen! Het leven gaat over wat je graag doet en dat je dit met grote toewijding, liefde en devotie doet. Dat is wat we willen! Dat is wat we wensen!

We vragen jullie, lieve kinderen, om je leven vanuit het hart te leven. We blijven dit vertellen en we zullen terugkeren om onze woorden van Liefde uit te spreken, te verkondigen en te verspreiden. Gezien in het Licht en de Liefde van onze dimensie. Dat is hoe we het voorzien! Voor jullie allemaal! Leven vanuit het hart is zo essentieel. Zoals het hart de verblijfplaats is van je liefhebbende ziel. Het hart is de zetel van je ziel! Je ziel is ingebed in de kamers van de energetische motor van je bestaan, je warme, zorgzame en liefhebbende hart. Je bent niet in staat je ziel met de geest te leven. Het ego. Wij, het universum, verachten het ego. We moeten dit op deze manier zeggen, om duidelijk en begrijpelijk te zijn.

We hebben het eerder gezegd, maar het ego zal je leven zoveel mogelijk beperken. Niet in bewustzijn. Dit is de manier waarop het ego werkt! Het ego 'houdt van' negatieve emoties zoals haat, verdriet, verdriet, angst, droefheid en depressie. Het koestert zichzelf in deze negatieve gedachten. Daarom zou je aanpassing zich mogelijk onveilig, onzeker en aan vertrouwen ontbreken. Dat is niet hoe we het willen! Zoals het hart zulke prachtige emoties heeft zoals vreugde, geluk, tevredenheid, dankbaarheid, mededogen, Liefde, veel Liefde(!!!), vriendelijkheid, zorgvuldigheid, behulpzaamheid, enzovoort. Wat we willen benadrukken is dat er een enorm verschil is door te leven volgens het ego of door het hart te leven!

Het hart, als 'homie' als zetel voor je ziel, kent je ware pad! Zoals de ziel de routekaart van je leven in zich houdt. Waarom, lieve kinderen, vertel ons waarom leven jullie niet jullie harten en zielen daar ze jullie levens veel meer zullen vervullen dan het ego ooit zal doen? Dat begrijpen we niet! Wil je je dromen niet najagen? Heb je helemaal geen dromen? Waarom is dat, lieve kinderen? Houd je ego je zoveel tegen? Waar ben je bang voor? Is het onzekerheid, gebrek aan vertrouwen of moeten we concluderen dat je geen idee hebt wat je dromen zijn? Is dat waar? Je weet niet wie je eigenlijk bent? Omdat de essentie van je wezen, je waarheidsgetrouwe, authentieke jij is nog niet geopenbaard? Is het niet uitgevouwen? O, lieverd, lieverd! Het is tijd dat je jezelf kennismaakt met je ware (innerlijke) wezen! Heeft het leven je tot nu toe geen zelfreflectie of een introspectie gegeven? We zeggen dit omdat het leven, vertegenwoordigd door je universum, je vaak 'dwingt', door de levensproblemen en 'gevaren' die we naar je werpen, om actie te ondernemen dat je geen andere keuze hebt dan je hart te openen. Laat ons je niet 'dwingen'! Om actie te ondernemen en je leven door onze bemoeienis op zijn kop te zetten! Dit is niet een waarschuwing, zie dit niet zo.

We willen gewoon dat je jezelf realiseert dat het leven meer is dan de ratrace die je volgt. Het gaat over het najagen van je dromen, het gebruiken van je, door God gegeven, talenten voor je eigen geluk en het grotere goed (om het universum te dienen), het leven van je kwaliteiten en mogelijkheden. Dat is wat jullie zielen blij maakt! Dit is wat we beweren te zeggen. Dit zal je een gelukkige ziel maken! Door je hart en ziel te leven.

Het moment dat je jullie zielen leven en het pad van de ziel is duidelijk voor jullie zijn we er altijd om je te helpen! Omdat je ziel is afgestemd op je aardse aanpassing en daarom energetisch op onze dimensie van Liefde en Licht is afgestemd. Is dat niet geweldig, lieve kinderen? Dit zou zo'n universele prestatie zijn! Dat je ziel het plan van de ziel leeft en dat jij, met je aardse aanpassing, liefhebt wat je doet! En doet waar je van houdt !!! Dit is wat we voor jullie allemaal willen. Dat jullie allemaal gelukkig, gelukkiger zijn en dat geluk jullie ziel zo diep zal voeden dat het zijn eigen Liefde genereert. Als Liefde, we blijven dit zeggen, is alles !!! Liefde is alles wat er is, Liefde is alles wat we willen dat je leeft. Omdat Liefde de pilaar van onze dimensie is. Naast het Licht, dat is de andere pijler. Dus we weten waar we het over hebben! Twijfel daar nooit aan!!!

Leef die harten! Leef die zielen! Leef de Liefde!

Genereer liefde en zaai het! Verspreid het met heel je wezen zodat anderen je bloemen van Liefde kunnen oogsten !!! Open je zielen en leef ze zo diep dat je eigen innerlijke bloem begint te bloeien. Zaden laat groeien. Zodat deze zaden van Liefde verspreid kunnen worden naar anderen. Op grote schaal. Dat de hele aarde bedekt zal zijn met bloemen. Dat is wat we willen. En dit is wat wij voorzien. We zijn op weg naar de vierde dimensie. We werken hier hard aan. We zullen het kort houden nu. Maar we komen terug om jullie opnieuw te vertellen over de transformatie naar de vierde dimensie. Jouw wereld, jouw dimensie bevindt zich in een transformatie. Het begint al, het is in beweging. Dat is waarom jullie er veel over kunnen horen en lezen! Veel lichtwerkers zijn nu actief. Om je te inspireren met Liefde, in daden, woorden en handelen, om jullie bewust te maken dat door de harten en zielen leven het beste is dat je ooit kunt doen in jullie, tijds gelimiteerde, levens. Om je zielen te laten evolueren en jezelf een gelukkiger mens te maken!

En dat, lieve kinderen, zou geweldig zijn!

We wensen je het allerbeste in een volgend aards jaar. We hopen dat onze Liefde en Licht jullie in je hart en ziel zullen bereiken en dat je de beste versie van jezelf zult zijn, de gelukkigste mens die er bestaat en het meest liefdevolle wezen dat er is. En dat allemaal gezien in de Liefde en het Licht van onze diepgaande, liefhebbende dimensie.


Je universum, de dimensie van Liefde en Licht, vertegenwoordigd door de broeders van Liefde.

Geschreven in Liefde,
met Liefde en voor de Liefde

door My Happy Soul (Irmgard)
http://www.myhappysoul.nl/


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland