Je eigen gevoelswereld - Trudy Hekkert

Er is geen weg naar binnen als je niet door je eigen gevoelswereld durft te gaan. Laat je echte zelf zien, alles mag er zijn. Cijfer je niet constant weg voor de ander. Wees niet bang wat de buitenwereld van je denkt. Accepteer je gevoelens, durf te accepteren, dat er nog verdriet of kwaadheid zit vanuit het verleden.

Ga het voelen en loop er niet meer voor weg, door misschien alleen maar hard te werken, sporten, of wat dan ook. Anders blijft het in je systeem zitten. Ga naar je innerlijk kind. Hoe heeft dit kindje zich gevoelt in de jeugd? Vaak hoor ik zeggen, ik kan mij niets meer herinneren van mijn jeugd. Vraag je eens af, zou het ook kunnen zijn, dat je het onbewust niet wilt voelen, omdat het teveel pijn doet?

Accepteer die pijn, voel het maar, verwerk het maar, praat er over. Het is niet nodig om je te schamen voor je verleden, geef het een stem. Je kunt er hulp bij zoeken, je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Durf te vragen aan je familie, vrienden, of ga naar een therapeut voor extra ondersteuning.


Als je al je verwerkingen, je gevoelens accepteert en er doorheen durft te gaan, en het verleden kunt vergeven. Dan krijg je uiteindelijk meer innerlijke vrede. De innerlijke vrede die jij zo verdient. Jou licht gaat hierdoor alleen maar meer en meer stralen. 

 

Liefs Trudy

www.trudyhekkert.nl

Heb vertrouwen - praktijk voor healing en bewustwording.

Maanspecial ★ Channeling ARJUN ★ Zaterdag 27 februari 20:00 uur


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 
Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland