Je afsluiten / afschermen voor energie / emoties - Alex Bruinsma


In het energiewerk wordt onder afsluiten bedoelt dat je je afsluit voor andere energieën die je vaak belastend beïnvloed. Het kan de energie / emoties zijn van andere mensen, elektrische apparatuur, voorwerpen, sfeer, etc.

Mensen die gevoelig zijn hebben vaak last dat ze ook datgene aanvoelen wat niet prettig is. Een deel van deze mensen hebben er moeite mee om datgene wat ze waarnemen weer los te laten zodat ze er geen last meer van hebben.Anderen vinden het waarnemen en ervaren al lastig. Naarmate de gevoeligheid van die persoon kan het ervaren ook heftiger zijn. Sommige mensen zijn zo gevoelig dat ze eigenlijk niet normaal kunnen functioneren in de maatschappij.

Hoe kan men zo gevoelig zijn ?

Je kan ermee geboren worden, bijvoorbeeld mensen die paranormaal aangelegd zijn hebben vaak een aangeboren gevoeligheid en kunnen hiermee waarnemen. Veel kinderen hebben er tegenwoordig last van omdat ze gevoelig zijn. Ze weten niet dat ze moeten afsluiten om problemen te voorkomen. Het heeft ook te maken met hun aarding.

Een deel van de mensen zijn niet goed geaard en zijn dus zweverig wat ze ook gevoelig maakt voor andere energieën. Er zijn mensen die energetisch niet in balans zijn waardoor hun bovenste chakra's te ver open staan. Met deze chakra's nemen ze teveel prikkels waar en ervaren dit als last. Een emotionele gebeurtenis in je leven of een trauma kunnen mensen uit balans brengen en door deze niet goed te verwerken of los te laten hersteld men niet goed waardoor men gevoelig wordt.

Met meditatie en/of visualisatie kunnen mensen ook de chakra's open zetten en bij sommigen gaat het niet goed waardoor de chakra's open blijven staan. Hetzelfde kan ook gebeuren als men zich waagt aan paranormale seances of channeling zoals glaasje draaien. Ook hier kan men zich openstellen en 'vergeten' zich af te sluiten. Vaak gebeurt het onbewust.

Iemand die 'open' staat pikt prikkels op, voelt energieën of ervaart paranormale waarnemingen. Men heeft vaak geen controle hierover en hierdoor kan men letterlijk overspoelt worden of belastende ervaringen beleven. Men voelt de emoties van anderen, dat kan verdriet zijn, boosheid, gespannenheid, etc. Men voelt de andere energieën als belasting en dit veroorzaakt vermoeidheid en concentratieproblemen.

Anderen voelen ook dat hun energie weggezogen wordt of opraakt. Men raakt uitgeput omdat we onze eigen levensenergie niet kunnen vasthouden en onvoldoende kunnen aanvullen.

 

Open staan staat vaak in relatie met niet goed geaard zijn. Doordat onze ziel niet 100 % in ons lichaam zit kan men ook open staan. Om problemen tegen te gaan moeten we ons leren afsluiten. De ene persoon kan dit beter als de ander en sommigen moeten er echt meer moeite voor doen en zelfs dagelijks aan het werk gaan. Onbewust doen veel mensen het al vanzelf, door hun armen over elkaar heen te doen waardoor ze de zonnevlecht chakra afsluiten of door hun benen te kruisen.

Een ander categorie mensen die ik in de praktijk tegenkwam zijn gevoelige mensen die via een MRI-scan last kregen van hun gevoeligheid. Het bleek dat de scan hun energetisch lichaam zodanig in de war schopte waardoor ze te open stonden voor andere energieën. Deze mensen hebben dan baat bij een gidsen/engelen healing om hun weer in hun lichaam te krijgen.

Jezelf afsluiten kan op diverse manieren, vaak gebeurt dit in combinatie met aardingsoefeningen :

* Door meditatie oefeningen met behulp van visualisaties waarbij men de bovenste chakra's afsluit

* Door meditatie oefeningen met behulp van visualisaties waarbij men de aura versterkt

* Het leren afsluiten van de zonnevlecht chakra aangezien die veel prikkels oppikt

* Het dragen van bepaalde edelstenen die je beschermen voor andere energieën en je aura kunnen versterken : Fluoriet, Jade, Moldaviet, Peridoot, Saffier blauw, Vuuropaal, Granaat, Heliotroop, Jade, Zwarte toermalijn, etc.

 

Ik kan hulp bieden door je te helpen in balans te komen en je blokkades te transformeren. Het is belangrijk om te kijken of er in je leven bijzondere gebeurtenissen hebben plaatsgevonden waardoor je uit balans bent geraakt en vaak zijn we niet bewust hiervan. Via de Universal Language of Healing Techniques kunnen we de mens helemaal in balans krijgen en ook de nodige blokkades transformeren zodat de energie ook weer goed kan stromen. Daarna is het zaak voor jezelf om deze conditie in stand te houden door bewuster te gaan leven en bewust te zijn van je eigen energie.


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland