Winter Detox Challenge

Het begrip detox is al duizenden jaren oud. Detox is een afkorting van detoxificatie ook wel ontgifting of ontslakking genoemd. Het is een van de grondslagen van de natuurgeneeskunde. Binnen de natuurgeneeskunde wordt uitgegaan van het feit dat ons lichaam in principe in staat is om zichzelf te genezen. Wat is dan het belang van een detox?

Een ziek lichaam betekent dan ook dat er in het lichaam een storing is opgetreden of dat het natuurlijk evenwicht uit balans is geraakt. De belasting met toxische stoffen is een belangrijke oorzaak van dit uit balans raken en vormt daarmee de basis voor vele ziekten. Deze toxische stoffen komen uit onze omgeving maar met name uit onze westerse eetstijl.

Simpel gezegd ligt bijna aan elke ziekte de grondslag dat er cellen in je lichaam niet goed meer functioneren, zelfs bij psychische aandoeningen (bijv. depressie of angsten) is er sprake van het niet goed functioneren van cellen door bijvoorbeeld een gestoorde aanmaak van boodschapperstoffen, zogenaamde neurotransmitters.

Je krijgt dagelijks hormoonverstorende stoffen binnen, des te belangrijker dat je voor de juiste voeding zorgt zodat je lichaam zich kan herstellen. Voorkomen is beter dan genezen.

De giftige stoffen worden in plaats van ze af te voeren opgeslagen in vetcellen, waar ze soms wel jaren kunnen blijven zitten. 

Vervolgens kunnen deze toxische stoffen allerlei ziektes en aandoeningen veroorzaken, waaronder neurologische aandoeningen en kanker. 

De enige manier om toch van al die giftige stoffen af te komen is door af en toe een detox te doen, zodat de vetcellen waarin de stoffen zitten verborgen kunnen worden afgebroken en de toxische stoffen kunnen worden afgevoerd.

Door onze toxische omgeving en bij een ongezonde leefstijl kunnen ook de galgangen van de lever gaan verstoppen door het indikken van het gal. Zo ontstaan er klonters en later harde galstenen. Met het ontgiften en ontstoppen van de lever, de galkanalen en de galblaas zelf, is je lichaam weer in staat om weer voldoende voedingsstoffen op te nemen en effectief te ontgiften.

Dus om te KUNNEN ontgiften moet je lichaam ook in STAAT ZIJN te ontgiften.

Wil jij op een natuurlijke en simpele manier je lichaam reinigen?

Maar weet je niet hoe je een diepgaande detox zelf thuis kunt uitvoeren?

Ik leer je in de Detox challenge stap voor stap hoe je op een effectieve manier je lichaam ontdoet van zware metalen en andere gifstoffen en hoe je blijvend vet kan verbranden zodat je vol energie, slank en met een stralende huid 2018 van start gaat.

En dat niet alleen: Ik leer je over de meest krachtige detoxstrategieën die je je hele leven lang kan blijven toepassen. Een programma voor iedereen die waarde hecht aan een gezond, fit en slank lichaam.

Waarom meedoen?

Er is geen betere manier om 2018 te beginnen. Het is effectief. Het is leerzaam, leuk en laagdrempelig. En: de kwaliteit van je leven gaat drastisch omhoog. Want je zit lekkerder in je vel, je krijgt meer energie en je ontdoet je van gifstoffen. Je verbetert niet alleen je immuunsysteem, maar bevordert ook gewichtsverlies en ervaart meer rust en helderheid. De Detox Challenge activeert een gezondere levensstijl en zorgt ervoor dat je weer gaat stralen, letterlijk!

 

6 t/m 13 januari tijdelijk GRATIS (t.w.v. €147)
Doe mee met de Winter Detox Challenge die al 2639 mensen heeft geholpen én begin 2018 stralend, fit en gezond!

Dit is wat je van me krijgt :

 7 krachtige detox strategieeen + instructievideo's

 Elke dag een motiverende e-mail om 'on track' te blijven
 Een compleet detoxplan, inclusief 7-daagse aanbevolen weekmenu
 35+ voedzame detox ontbijt, lunch en avondrecepten
 Toegang tot de besloten leefbewust academy (leefomgeving) met persoonlijk account
 Toegang tot de community met inspiratie en support van een leuke groep mede-challengers
 Begeleiding van Mike en het Leefbewust Team
 Bonus: afsluitende integratievideo 

Waarom gratis ?

Het is onze missie om gezondheid voor IEDEREEN toegankelijk te maken. Daarom willen we ook jou de kans geven om mee te doen aan deze succesvolle Detox Challenge, waarmee we je hopen te inspireren 2018 het jaar van Gezondheid en Geluk te maken!

Het is ons nieuwsjaargeschenk aan jou om 2018 Stralend, Fit & Gezond van start te gaan (t.w.v. €147,-). 

 


Wij zijn Mike Verest & Gretta Martina, en we helpen jou om hetgeen terug te claimen wat je hoogste goed is… GEZONDHEID. Want alles staat of valt bij een goede gezondheid.

Op deze website vind je enorm veel tools om een ultieme staat van gezondheid te bereiken en je mooiste leven voor jezelf te creëren. Geniet van alle e-books, podcasts, blogposts, video’s en programma’s die je hier allemaal kunt terugvinden… Enjoy!

Als fulltime ondernemers van LeefBewust.NU bereiken we meer dan 2 miljoen mensen per maand. Het is onze missie om Nederland het Gezondste Land ter wereld te Maken en mensen te helpen hun beste lijf en beste gezondheid, ooit, te bereiken. Wereldreizigers en echtgenoten. Auteur van de bestseller OERvoeding.

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland