Waarom aarden zo belangrijk is - Trudy Hekkert

 

Wat gebeurt er als je niet goed geaard of gegrond bent.

Voor hooggevoelige mensen is het vaak heel moeilijk om te gronden of te aarden, Maar het is juist zo belangrijk dat je dit wel gaat doen.

Anders zit je constant in je hoofd, er ontstaat chaos en je weet helemaal niet waarom, het loopt allemaal door elkaar, je gevoel, je denken, je weet het niet meer, je wilt van alles doen maar er komt niks uit je handen.

Je bent onzeker en makkelijk van je stuk af te brengen. Je bent altijd voor de ander bezig en zet jezelf op de tweede plaats.

Soms voelt het alsof je watten in je hoofd hebt, je bent er wel maar ook weer niet. Je bent aan het zweven en zit constant met je hoofd in de kosmos. Of je krijgt lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid of altijd moe zijn.

Vaak pak je de energie van de ander op zonder dat je het zelf in de gaten hebt, je krijgt zomaar last van bijvoorbeeld, pijnen, angsten en onrust.

Door goed te aarden ga je weer beter in je kracht staan, je krijgt meer energie, je bent meer ontspannen, kunt beter slapen en bent veel optimistischer. Je bent veel intuïtiever en kunt beter in het nu leven. Als je goed geaard bent ben je direct verbonden met de aarde, met jezelf en met de kosmos. Het ene kan niet zonder het andere.

Je kunt al op een hele simpele manier aarden

Bijvoorbeeld door in een ontspannen houding te gaan staan, iets door je knieën zakken en in gedachten op het strand in de modder gaan staan. Een diepe inademing door je neus en door je mond weer uitademen en gelijktijdig naar je voeten gaan en voel hoe de aarde je opslurpt. Alles wat niet van jou is kun je ook gelijktijdig de aarden in laten stromen. Doe deze ademhaling 5 of 6 keer rustig en voel wat het met je doet. Probeer op deze manier meer bewuster van de aarde te worden. Oefening baart kunst :)

Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om te aarden. Stel het spreekt je aan, op mijn Youtube kanaal heb ik ook een ingesproken aardingsmeditatie staan.Liefs Trudy
medium, coach, spiritueel healer
Heb vertrouwen - Praktijk voor healing en bewustwording
www.trudyhekkert.nl

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland