Heel bewust jezelf - Veerle Wagenaar


Waarom ik als 20-jarige over mijn inzichten en bewustwordingsmomenten een boek heb geschreven binnen 4 weken.

Mijn naam is Veerle, ik ben inmiddels 22 jaar oud. Ik heb het boek ‘Heel bewust jezelf’ geschreven omdat er in deze tijd veel vraag is naar erkenning in het perspectief van hooggevoeligheid en bewustwording.

Ik heb over mijn lessen/worstelingen uit mijn jeugd en bewustwordingsmomenten een boek geschreven, omdat ik een voorbeeld wil zijn voor anderen en wil laten zien hoe jij je kracht hieruit kunt halen.

Ook zie ik dat veel mensen zoekende zijn naar hun werkelijke kern in dit bewustzijn van het menselijk perspectief.


In dit boek beschrijf ik hoe je dicht bij jezelf kunt blijven

Als wij keuzes maken vanuit onze werkelijke kern, dan zal ons leven veel gemakkelijker verlopen. Wanneer jij je bewust wilt worden van jezelf, dan helpt dit boek om daarvoor de nodige stappen te nemen en die te zien zoals ze zijn.

Ik heb het boek in kleine hoofdstukken verdeeld en makkelijk leesbaar gemaakt, zodat het voor iedereen toegankelijk is, jong en oud.

Wij creëren zelf het geluksgevoel dat ons werkelijk naar de kern leidt

Het leven is mooi, maar wij moeten zelf de slingers ophangen. In het boek bespreek ik verschillende onderwerpen die in het dagelijks leven voorkomen, zoals het innerlijk kind, de wet van de aantrekkingskracht, hoogsensitiviteit, patronen, spiegelen en jezelf helen. Ik heb dit boek geschreven vanuit mijn eigen ervaringen en bewustwordingsmomenten. Ik heb daarnaast een breed perspectief gesteld op de visie van het leven, zodat jij je eigen invulling kunt creëren.

 

Jij, enkel en alleen jij, kunt vanuit jouw eigen werkelijkheid leven.

Veel leesplezier!

Liefs,

Veerle
www.coachingveerkracht.com

Heel bewust jezelf is te koop bij www.bol.com of www.piramidions.nl 

ISBN 978-94922472-1-6


Recensie:

Beste mensen,

Het boek van (Veerle Wagenaar) laat jou naar je diepste punt kijken waar jij staat in het leven. Ja het zal in het begin zeker heel moeilijk zijn om de dingen te geloven of om het zelf in te gaan zien. Maar ook soms om de vinger niet naar andere te wijzen, maar ook naar je zelf. Niemand is perfect in de wereld we blijven maar mensen die van onze fouten kunnen leren. Al zou je de ezel zijn die zijn hoofd twee keer stoot tegen de zelfde steen, zelf dan zou je er alleen nog maar sterker van kunnen worden.

Zoals een ezel met vier koppen dan zou je hem nog vaker stoten om er sterker van te kunnen worden! Maar schaam je er vooral niet voor voor wat jij zou willen doen of willen te gaan bereiken, wat andere ook zeggen,  jij bent degene die kan bepalen aan wie je de handvat van de auto zou kunnen geven om met jou me te mogen gaan in jou leven! Maar juist door het boek te lezen leer je zelf kennen voor wie jij bent of de mensen om je heen.

Het boek heeft mij vooral geraakt omdat het zo diep gaat hoe mensen tegenwoordig in de maatschappij moeten zien te overleven. Maar ook de kinderen die niet eens meer kind kunnen zijn of rustig hun dingen kunnen bekijken om te weten wat ze echt willen met het leven. Maar het boek van Veerle Wagenaar laat je juist zo diep in je zelf kijken met wie ben ik! Wat zou je kunnen doen om je zelf te kunnen beschermen en in je zelf te kunnen geloven voor wat je kan bereiken in het hier en nu!

Vooral omdat het met een goede duidelijke taal is geschreven, waardoor vele mensen het ook zouden kunnen lezen. Het boek laat jou vooral naar je hart kijken en er naar te luisteren, liefde zit in jou hart en niet in de gene naast je...

Met vriendlijke groet,

M.

Artikelen van Veerle

The Sixth Sense filmavond + inleiding

 

Dinsdag 19 december van 19:00 uur tot 22:00 uur
Filmhuis Alkmaar, Pettemerstraat 3, 1823 CW Alkmaar 

De inleiding wordt verzorgd door Marjon en Veerle Wagenaar. Zij werken met jongeren en volwassenen op het gebied van energie, het onbewuste en het 6e zintuig. Dit doen ze door middel van coaching, oefeningen, gesprekken, readings en healings.

Film uit 1999 over 8-jarig jongetje dat overleden mensen kan zien. Met Bruce Willis en Haley Joel Osment.

Kinderpsycholoog Crowe gaat aan het werk met Cole die vermoedelijk lijdt aan een psychose omdat hij zegt dode mensen te zien. Omdat hij eerder in een soortgelijk geval niet heeft kunnen helpen, hoopt Crowe daarmee zijn leven weer op de rails te krijgen.

Psycholoog Malcolm Crowe wordt gevraagd de zorg op zich te nemen voor het stille introverte jongetje Cole Sear dat vermoedelijk aan een psychose lijdt. Coles alleenstaande moeder Lynn houdt zielsveel van hem, maar weet zich totaal geen raad met de constante angstaanvallen van haar zoontje en de sociale isolatie die zijn gedrag met zich meebrengt. Crowe probeert bevriend te raken met Cole zodat die hem wellicht op den duur in vertrouwen durft te nemen over wat hem bezighoudt. Wanneer hij voor het eerst diens angstaanvallen van dichtbij meemaakt en Cole hem zijn geheim vertelt (I see dead people) gelooft Crowe dit niet. Naarmate hij meer inzicht krijgt in de psyche van de jongen en verschillende van zijn getuigenissen erg goed blijken te rijmen met het feitelijke verleden van de plaatsen waarover hij deze getuigenissen doet, begint hij te twijfelen.     


Zie hier het facebook event
Klik hier om je tickets te bestellen

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland