Waarom is het werken met kleuren zo belangrijk? - Patrick Schaasberg


Als ik met kleuren werk tijdens een reading of tijdens een healing, merk ik dat er een veel krachtigere energie plaatsvind dan wanneer ik zonder kleuren werk.

Iedere kleur bevat zijn eigen betekenis en iedere kleur draagt zijn eigen informatie bij zich. (Kijk maar naar het nieuwe glasvezel netwerk, daar gaan de tv-beelden ook via glasvezel met licht naar de eindgebruiker).

De informatie die bij die specifieke kleur hoort is vaak voelbaar en geeft mij nog meer reden om met kleuren te werken.


Tijdens deze drukke dagen met zowel sinterklaas, kerst, Oud & Nieuw, de volle maan die geweest is en Mercurius die in retrograde is zijn er veel mensen die de connectie met zichzelf en hun hogere zelf even kwijt zijn.

Het is dan ook tijd om af te maken waar je mee bezig was. Het is tijd om de puntjes op de i te zetten zodat je na deze wollige periode weer verder kan groeien.

Een nieuwe frequentie wordt ingeladen en dat gaat bij sommige met veel tegenwerking. Zij weten dan niet wat ze voelen en proberen zich krampachtig vast te houden aan het gevoel wat ze hadden voor deze nieuwe frequentie ingeladen werd.

Dit is natuurlijk niet de bedoeling want zodra je toegeeft aan het warrige gevoel, toegeeft en daarmee loslaat van het oude gevoel. Dan zal er een nieuw gevoel voor in de plaats komen.

Tijdens deze verandering is het goed om jezelf te omringen met een wit gouden licht.

Doe dit als je thuis op de bank zit, doe dit als je in de rij van de kassa staat of doe dit in je meditaties. Kortom doe dit zoveel mogelijk.

Wit staat voor heling en geeft een kalmerend effect en is ook tevens de basis voor de nieuwe frequentie. Goud zorgt er voor dat je hoog in je trilling blijft en biedt bescherming.

Ook kan je een beetje de liefdevolle kleur roze aan toevoegen want roze staat onder andere voor zelfliefde. Je gaat dan weer stralen en je zorgt er dan voor dat je eigen beschermde ruimte liefdevol aanvoelt.

Het ga je goed, zorg voor jezelf en voeg kleur toe aan je wereld. Je gevoelswereld voelt dan veel fijner en aangenamer aan.

Patricks Praktijk
http://www.patrickspraktijk.nl/


Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland