Waarom is het werken met kleuren zo belangrijk? - Patrick Schaasberg


Als ik met kleuren werk tijdens een reading of tijdens een healing, merk ik dat er een veel krachtigere energie plaatsvind dan wanneer ik zonder kleuren werk.

Iedere kleur bevat zijn eigen betekenis en iedere kleur draagt zijn eigen informatie bij zich. (Kijk maar naar het nieuwe glasvezel netwerk, daar gaan de tv-beelden ook via glasvezel met licht naar de eindgebruiker).

De informatie die bij die specifieke kleur hoort is vaak voelbaar en geeft mij nog meer reden om met kleuren te werken.


Tijdens deze drukke dagen met zowel sinterklaas, kerst, Oud & Nieuw, de volle maan die geweest is en Mercurius die in retrograde is zijn er veel mensen die de connectie met zichzelf en hun hogere zelf even kwijt zijn.

Het is dan ook tijd om af te maken waar je mee bezig was. Het is tijd om de puntjes op de i te zetten zodat je na deze wollige periode weer verder kan groeien.

Een nieuwe frequentie wordt ingeladen en dat gaat bij sommige met veel tegenwerking. Zij weten dan niet wat ze voelen en proberen zich krampachtig vast te houden aan het gevoel wat ze hadden voor deze nieuwe frequentie ingeladen werd.

Dit is natuurlijk niet de bedoeling want zodra je toegeeft aan het warrige gevoel, toegeeft en daarmee loslaat van het oude gevoel. Dan zal er een nieuw gevoel voor in de plaats komen.

Tijdens deze verandering is het goed om jezelf te omringen met een wit gouden licht.

Doe dit als je thuis op de bank zit, doe dit als je in de rij van de kassa staat of doe dit in je meditaties. Kortom doe dit zoveel mogelijk.

Wit staat voor heling en geeft een kalmerend effect en is ook tevens de basis voor de nieuwe frequentie. Goud zorgt er voor dat je hoog in je trilling blijft en biedt bescherming.

Ook kan je een beetje de liefdevolle kleur roze aan toevoegen want roze staat onder andere voor zelfliefde. Je gaat dan weer stralen en je zorgt er dan voor dat je eigen beschermde ruimte liefdevol aanvoelt.

Het ga je goed, zorg voor jezelf en voeg kleur toe aan je wereld. Je gevoelswereld voelt dan veel fijner en aangenamer aan.

Patricks Praktijk
http://www.patrickspraktijk.nl/

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.