Deze boodschap werd me door gegeven door, Aartsengel Jophiël - Trudy Hekkert

 
Ik word te weinig aangeroepen door de mensen. ik help je om meer vreugde en positiviteit te creëren in je leven. Ik ben de Engel van het gele licht, de zonnestralen. Ik verwarm je hart en je zonnevlecht, om je emoties meer te uiten. Help je om meer liefde, kracht, positiviteit in je leven te creëren. Ik geef zoveel vreugde.

Vaak wordt er te zwaar en te serieus met het leven om gegaan. Waarom? Het is zo belangrijk dat er meer, écht geleefd wordt.

Mensen laten zich leven, door zich alleen maar zorgen te maken over de ander of vast blijven zitten in boosheid, vanuit het verleden. Iedereen heeft zijn / haar eigen lessen te leren hier op aarde. Je mag mee leven met de ander, maar ga niet mee lijden.

Kijk om je heen, wat er allemaal wel is. Ga leven! Roep mij aan om het leven wat losser te leven. En vertrouw, alles wat er gebeurt. Een doel heeft. Alles is tijdelijk. Blijf kijken naar wat je wel hebt. Ik geef je blijdschap, kracht, en help je om het leven positiever in te gaan zien.

 

 

Uit elke negatieve ervaring is er altijd iets wat positief is. Ik zeg niet dat je het verleden niet moet verwerken, maar blijf altijd een stuk humor en positiviteit zien. Dit helpt jouw bij je verwerkingsprocessen, koester de mooie dingen. Koester alles wat je wel hebt. Humor en positiviteit werkt helend.

 

Laat je niet gevangen houden door je verleden of door problemen om je heen.

Heb je het moeilijk, vraag mij om je te helpen met je verwerkingsprocessen, zonder jezelf daar in te verliezen. Ik help je om je hart meer te openen voor jezelf, en dat jij je beter kunt gaan uiten in alle rust. Voor meer positiviteit en humor in je leven.

Liefs Jophiel


 

Trudy Hekkert
medium - coach - spiritueel healer

https://www.trudyhekkert.nl/


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland