Het contrast tussen donker en licht begint duidelijk meer zichtbaar te worden - Denise Luna

 

Lief kind, allereerst wil ik van de gelegenheid gebruik maken jou eraan te herinneren dat je het waanzinnig doet.

Het leven op aarde en de ervaringen die je meemaakt brengen je dichterbij dat, wat je daadwerkelijk bent. 

 

Het brengen van meer licht naar de plaats waar het mogelijk is alle facetten te ervaren van zowel donker als licht.

De ervaringen die jij soms bestempelt als tegenslag maken je meer heel, als mens, als ziel.

 

Je bent een ziel die door de eeuwen en levens heen veel verschillende ervaringen heeft meegemaakt, al kan je je dat niet helder meer herinneren. Wij spreken hier dan over de levens op aarde en ook in andere fijnstoffelijke sferen.

Alle twijfels die nog in een diepere laag van jou liggen te sluimeren en die je tot op de dag van vandaag nog steeds met je meedraagt, reiken tot ver in de geschiedenis van de vele vorige levens die je hebt ervaren. En ook daar kan je aan twijfelen, of dat wat je voelt en ziet wel echt is of dat je menselijke brein dit verzint. 

Het naar boven komen van verschillende gevoelens waarvan jij dacht dat je die getransformeerd had laten zich weer regelmatig aan je zien. Ja, wij weten dat je hard hebt gewerkt aan jouw innerlijke wereld, jouw gedachtegangen en jouw geloofsovertuigingen. Ja, wij zijn bewust van dat wat je allemaal hebt bereikt en hoe ongelooflijk veel kracht en moed dit van jou heeft gevraagd. 

Het contrast tussen donker en licht begint duidelijk meer zichtbaar te worden, zowel in jezelf als dat wat je waarneemt bij anderen. Intenties die voorheen onduidelijk waren zijn plotseling kristalhelder, zonder hier al te veel moeite voor te moeten doen.


Interacties met andere gelijkgestemden voelen vreugdevoller als nooit tevoren. Je ervaart een intens gevoel van diepe dankbaarheid, verbinding,  waar ook zomaar de tranen van over je wangen kunnen rollen. In het andere moment ervaar je diepte, leegte of pijn zoals je die nog nooit - of in een zeer lange tijd - niet meer hebt ervaren. 

Andere gevoelens en gedachten zoals de angst om terug te vallen, één pas naar voren en vijf passen terug kunnen plotseling weer de kop opsteken.

Je merkt dat het steeds lastiger voor je wordt om jezelf vast te blijven houden aan houdingen die je eerder voor waarheid hebt aangenomen. Deze zijn niets meer dan overlevingstechnieken die je er vroeger erdoorheen hebben gesleept maar vandaag de dag niet meer jouw volledige potentieel ondersteunen en niet in uitlijning zijn met de vernieuwende energie die je diep van binnen voelt.

Ondanks deze schommelingen voel je dat je sterker in je schoenen staat dan ooit. 

Je wordt je gewaar dat je steeds meer naar de voorgrond van het toneel mag treden en dat kan beangstigend aanvoelen omdat het voelt alsof je wéér buiten je comfortzone wordt geduwd, net nu je je langzaam veilig begon te voelen in de keuzes die hebt gemaakt en de daarbij behorende verandering hebt omarmt.

Die stuwkracht, dat overduidelijke gevoel, kan je het gevoel geven dat je je opgejaagd of onrustig voelt als je ervoor kiest dit te negeren en hier niet bewust mee aan het werk te gaan.

 

Wij komen hier in contact met jou om je te vertellen dat je volledig veilig bent. Hoe meer jij jezelf durft toe te wijden aan datgene jij je eigen duisternis noemt, hoe meer je uit de schaduw komt, weg van achter de schermen omdat je klaar bent om gezien te worden door jezelf in de grootsheid die je bent. Hoe meer jij je dit bewust wordt van jezelf, hoe meer anderen dit in jou kunnen herkennen.

Terwijl jij steeds meer durfde te kiezen voor jezelf en meer je eigen weg ging bewandelen ben je continu - bewust of onbewust -bezig geweest met het creëren van de door jou gekozen realiteit. Als je gaandeweg merkt dat deze creatie niet meer voldoet aan je wensen of dat je het gevoel hebt dat dit toch niet goed bij je past, verander dan van plan en kies opnieuw. Als je ervoor kiest meer te focussen op je innerlijke wereld in plaats van de uiterlijke wereld en je weet wat je niet wilt, wordt het steeds duidelijker voor je, wat je wel wilt en wel bij je past.

Je wordt steeds lichter met het onder ogen komen van je eigen duisternis. In het begin kan het wat onwennig aanvoelen maar je hebt al redelijk snel in de gaten dat dit voor je eigen bestwil is. De schaduwstukken dienen zich luider aan dan ooit tevoren en het is kristalhelder aan welke stukken aandacht aan mag worden besteedt, als je eerlijk en oprecht naar jezelf durft te kijken en alle oordelen achterwege laat. Deze delen horen bij jou en vragen om jouw bewustzijn om zo ook in het Licht te kunnen komen en jij nog meer heelheid mag ervaren.

 

Je durft steeds meer je ego los te laten en laat de ziel deze plaats innemen. Je voelt je steeds comfortabeler met, het niet weten wie je bent en daar ligt ook de sleutel, die bevindt zich in volledige overgave van het niet weten. 

 
Omarm dit mooie proces waar je je nu in bevindt omdat dit nodig is om toegang te krijgen tot hogere sferen, waarmee jij je steeds makkelijker mee lijkt te verbinden. Het is de bedoeling dat je jouw jouZIJN steeds meer gaat delen met de wereld. Stukje bij beetje merk je de openingen van kanalen en ontdek je nieuwe informatie over jezelf. Deze mag je rustig op jouw eigen tempo gaan ontdekken. Forceer jezelf niet en hier leggen wij de nadruk op omdat je weinig geduld kan hebben met jezelf en het liefst alles nu en alles tegelijkertijd wilt. Herinner je dat je hier al door meerdere personen op bent geattendeerd.

Dit alles dient zodat de energie nu echt vrijelijk kan vloeien door jou heen en jij nu echt jouw stem - geaard in de materie - kan, mag en durft te laten horen en de ziel in jou naar voren mag stappen.

Denise Luna