Van 3D naar 5D.....een Bewustzijnsverschuiving & Bewustzijnsverruiming - Be-loved

Alles is ervaring en om als ziel te kunnen ervaren is er dualiteit nodig. De reden dat je als mens überhaupt hier bent op aarde is om te ervaren. De ziel wilt van alles ervaren en kent daarin geen goed of kwaad want alles is ervaring.., je mens zijn veroordeelt dit echter steeds in " dit is goed en dat is slecht" daar heb je als mens veel last van.

Pijn vinden we geen fijne ervaring, dus als mens " veroordeel" je dit tot " slecht". Je menszijn zorgt er ook voor dat je dit niet meer wilt ervaren (ook wel het ego genoemd) en je ontwikkeld allerlei afweermechanisme. Dat zul je vast herkennen!?

De truc is eigenlijk dat je vreugde (lees ook samensmelting met je ziel) in alles ervaart, dat je de dualiteit overstijgt en het niet meer onderverdeelt in goed en slecht maar Alles omarmt. Dat is een hele klus aangezien we als mens alleen maar het fijne gevoel willen en er alles aan doen om dit te krijgen (ego).

Door deze angst voor het " niet fijne" ga je ook anderen veroordelen ( ego)

Dit is de eerste laag! ( 3D bewustzijn of het ego bewustzijn)

De tweede laag is het grotere plaatje. We zijn allemaal 1 organisch/energetisch geheel. Zie het als een groot energieveld waarin jij met jou energie onderdeel vanuit maakt. ( ik, jij, wij, de dieren, bomen, de wereld, zonnestelsel, Melkweg & het Heelal) 

Alles wat jij doet heeft invloed op het grotere geheel. Als jij besluit dat je alleen maar binnen de dualiteit het fijne gevoel wilt ervaren ( en dus je donkere kanten onderdrukt) dan zal ergens in het gemeenschappelijke energieveld iemand de duisternis terug spiegelen aan jou. 

Waarom? Omdat alles steeds in evenwicht moet zijn. We zijn onderworpen aan de kosmische wetten om dit alles te kunnen ervaren. Een van de kosmische wetten is dualiteit ( licht-donker, dag-nacht, dader-slachtoffer) Laat daarom altijd je oordeel los over mensen die meer in de duisternis zitten... want daarom kun jij meer in het licht zitten. 

Dit hoort echter nog bij de " oude wereld" ( 3D) waarin we als zielen hebben gekozen voor alle uiteenlopende ervaringen. Dit zorgt voor een collectief geheugen met daarin trauma's, onverwerkte ervaringen, karma & karmische bindingen.enz.

Het is de bedoeling, in de nieuwe wereld dat we onszelf helemaal uitbalanceren. Focus je daarom niet op de ander maar enkel op jouw eigen balans. 

(5D) Om een volledige vrede te creëren zal dus ieder individu het evenwicht in ZICHZELF moeten vinden en dat kan dus alleen als je bereid bent alle ervaringen te accepteren, te omarmen, in liefde, zonder oordeel of wegvlucht mechanismes. Evenwicht in jezelf betekend echt je yin-yang accepteren. Je man-vrouw in evenwicht brengen. Je licht-donker uitbalanceren. Je aarde en kosmische energie balanceren.

Op dit moment in de huidige tijd met de verhoogde energieën en een collectief besluit van alle zielen komt er een nieuw verlangen. Dit verlangen is gebaseerd op, samenhorigheid, liefde, vrede enz. Dit gaat er dus voor zorgen dat we nieuwe ervaringen gaan creëren vanuit dit verlangen. De ziel heeft genoeg ervaringen opgedaan in de afgelopen eeuwen in de extremiteiten (de dader-slachtofferrollen).

Om dit te bewerkstelligen zitten we momenteel in een soort overgangsfase. Oude trauma's, zielherinneringen enz, worden op dit moment allemaal uitgewassen (dit zorgt voor veel onrust, verdriet, pijn, woede, enz) oude zielenafspraken moeten gewijzigd worden of worden abrupt afgesloten (vandaar dat vele mensen plots uit elkaar gaan enz). Dit moet echter gebeuren om de nieuwe wereld te creëren.

Wat echter NIET zal verdwijnen is de dualiteit, alleen zullen we anders met deze dualiteit omgaan. Bewuster, vanuit een hogerbewustzijn zullen we handelen om ervaringen te creëren. We zullen ons meer meesteren in het omgaan met de dualiteit binnen in ons zelf en leren evenwicht te bewaren terwijl deze 2 krachten aan ons trekken. Dit is dan ook de dualiteit overstijgen. Je bent bewust van deze 2 uiterste krachten zowel binnen als buiten jezelf en je weet daar binnenin in balans te blijven.

Wat ook voorbij zal gaan zijn dus de extreme ervaringen omdat de ziel hier niet meer voor zal kiezen (dit thema van dader-slachtoffer is uitgemolken en zal met de tijd verdwijnen).

Het is een organisch proces, waar we in die zin geen invloed op hebben, je kunt niet kiezen niet mee te verhogen in trilling. Dat is een absolute onmogelijkheid. Dat is een EGO gedachten. Zie het zo....je legt 10 eieren in kokend water. Ze zullen allemaal veranderen in substantie. Zo zal alles op deze planeet mee veranderen, het is een logisch vervolg. Je bent onderdeel van het Geheel. Dit bewustzijn zal groeien, voelbaar worden, voor iedereen. Echter, en dat is waar we nu mee geconfronteerd worden, zorgt deze verhoogde trilling ervoor dat de lagere trilling gevoeld word. Je ontkomt als het ware niet meer aan je “ duistere” kant.

Emoties, trauma’s, alles wat je hebt onderdrukt komt nu naar de oppervlakte. Ieder reageert hier anders op. Dit zorgt momenteel voor veel onrust. Zie het als een pan die overkookt, alles word naar het kookpunt gebracht. Deze overgangsfase duurt nog wel even. We evolueren, wat een heel natuurlijk proces is. 

We leven als het ware in 2 werelden op dit moment. De 3D realiteit is nog aanwezig, maar ook de 5D. Dit kan erg verwarrend zijn. Je kunt je als mens soms verloren voelen in al deze energieën. Probeer het proces te omarmen en accepteer dat je het niet kunt versnellen. Zie het als een bloem. De bloem bepaalt niet zelf wanneer het zijn bloemblaadjes openklapt...de bloem IS er gewoon. Jij bent ook die bloem...die vanuit het zaad, zijn wortels schoot en begon te groeien vanuit de modder. Langzaam klom je omhoog en doorstond ieder obstakel die je tegenkwam,(3D) je stengel is wellicht niet helemaal recht, en hier en daar heb je misschien een stekel, maar ook blaadjes. Je begint langzaam het licht te zien van de zon, en je reikt steeds verder omhoog...Je geeft je over aan het grotere geheel (5D) in vertrouwen dat op een dag jou prachtige bloemblaadjes zullen openklappen en jij jouw prachtige kleuren mag laten zien. Je staat volledig open om te ontvangen en te geven. Je bent opnieuw geboren...

JIJ bent het zaad, de wortels, de stengel, de blaadjes, en de bloem..JIJ bent één geheel....je bent volledig AANWEZIG in het NU. Nu zijn we klaar voor de nieuwe wereld waarin we vanuit meesterschap (eenheidsbewustzijn, hartsbewustzijn) kunnen gaan creëren, beseffend dat we deze gave hebben omdat we gelijk zijn aan de bron.

(Ik zal hier in mijn volgende tekst “ spiritualiteit & kwantumfysica” op in gaan)

Veel liefs

By Be-loved

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland