In het LICHT gaan staan -Be-loved

In het LICHT gaan staan.....of je LICHT uitstralen.

Maar wat betekend dat nu eigenlijk? Het klinkt zo mooi en voor sommige zelfs, zweverig en onbekend. Je LICHT uitdragen betekend in mijn ogen, dat jij jou volledig eigen potentieel uitdraagt vanuit je hart. Je bent jezelf, je durft je volledig te geven aan datgene waar je hart van vol loopt. Je bent trouw aan jezelf, je waardeert jezelf & je erkent jezelf.

Je weet diep van binnen wie je bent en waar jij blij van wordt, en hier geef je vervolgens uiting aan met passie en plezier.

Je herkent deze mensen meteen! Je voelt het ook meteen.

Zo'n iemand staat & straalt kracht uit...is gepassioneerd bezig...en draagt liefde uit. Het heeft niks met spiritualiteit te maken in de zin, dat dit alleen maar voor mensen haalbaar is, als je met spiritualiteit bezig bent. Ik ken genoeg mensen die leven vanuit hun hart en vanuit hun kracht zonder dat ze überhaupt bezig zijn met spiritualiteit. Ook is het niet de bedoeling dat we allemaal healers, readers, heilig of yogadocent moeten worden. Vaak word gedacht dat je eigen licht uitstralen, altijd betekend dat je dan een alleen maar in liefde-zenboeddha-mediterend-mens moet worden.

Prima als dat JOUW passie/licht is...maar als je passie, arts, bakker, barman, danseres of wat dan ook is.....dan is dat jou LICHT. Echter volgen we deze passie/ innerlijk licht vaak niet uit angst. Angst voor afwijzing. Angst voor afkeuring. Angst voor verlies.Angst voor je eigen kracht. Angst voor het onbekende. Angst voor teleurstelling. Angst voor de angst....en zo zijn er nog meer te bedenken. Vaak worstelen we met innerlijke beperkende overtuigingen die ons weghouden van deze innerlijke passie/licht.

Ik ben het niet waard..

Ik voldoe dan niet meer aan de verwachting van anderen..

Ik ben niet goed genoeg..

Ik kan het niet.... enz..

In je eigen LICHT gaan staan, nodigt jou dan ook uit al deze beperkende overtuigingen en al jouw angsten onder ogen te zien en ze los te laten.

Je werkt aan je eigen ZELFBEVRIJDING...

Het vraagt veel MOED en doorzettingsvermogen....om uiteindelijk je eigen LICHT te kunnen uitstralen....✨💖

By Be-loved

 Lichtactivatie Afronden 2020 Openen 2021 ( 12 - 12 )Lichtactivatie
De energie van 2021 AAN ( 10-01 )Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland