12 - 12 Tijd om de drempel over te gaan.... ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

Met 12 - 12 als belangrijke doorgang worden de dagen steeds korter en daarmee langer donker en dus minder lang licht. De zielscode die heel passend is bij deze energie is de code 'Vertrouwen'.

Deze zielscode ‘Vertrouwen in het universum’ is bedoeld om gevoelens van teleurstelling en angst te transformeren in vertrouwen en hoop.

Door dit gebed te lezen kan je je behoefte aan controle loslaten en je overgeven aan de liefde en de wijsheid van het universum.

Dank je wel voor je toewijding aan dit proces van heling


Zelfvertrouwen en ons krachtig voelen zijn basiskwaliteiten voor een stabiel en liefdevol, waardevol leven. Je durven overgeven aan de natuurlijke loop van het leven brengt je in contact met je ware hartessentie en jouw unieke zielsmissie voor dit leven. Als je in je huidige leven ervaart dat de grond onder je begint te verschuiven dan is deze zielscode in het bijzonder voor jou.

Ik wil je vragen om rustig adem te halen nu en alle spanning en angst los te laten via je uitademing.

Blijf je maar rustig even concentreren op je ademhaling, neem de tijd voor jouw eigen proces, je hebt al zoveel voor anderen gedaan, nu mag je even tijd voor jezelf nemen zonder je schuldig te voelen.

Sta nu maar eens rustig stil bij wat er de laatste tijd veranderd is in je leven, dit kan iets heel moois zijn maar het kan ook een verdrietige gebeurtenis zijn, of allebei natuurlijk.

In ieder geval iets wat een onverwachte wending in je leven heeft genomen en volledig buiten je controle valt.

Dit kan je diepe angst hebben aangejaagd en misschien nog steeds, of andere overweldigende gevoelens waar je voor kwam te staan.

Je plan over je leven heeft andere vormen aangenomen en dit kan een ingrijpend proces zijn


Wat het universum je nu leert is dat jij nergens echt controle over hebt en dat dit oké is en dat er in liefde voor je gezorgd wordt door een grotere macht.

❥ Ook als je al goed geworteld en gecentreerd in het leven staat kan dit overweldigend voor je zijn.

Weet dat eronder of achter deze angst, vrede en liefde op je wachten, dit is een wetmatigheid die nooit ontkracht kan worden. Wat er ook gebeurd, je bent veilig en dat zal je altijd blijven en zijn.

Weet dat er altijd ontelbaar veel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen op het moment dat je voelt dat je leven veranderd, daar ben je wel leider over, vergeet dat nooit.

Als je voelt dat er gevoelens van kracht en liefde vrijkomen omarm deze gevoelens dan, mocht je gevoelens van angst en twijfel tegenkomen verwelkom deze gevoelens dan ook.

Er bestaat werkelijk iets wat veel groter en machtiger is dan jij en ik ons kunnen voorstellen


Als je werkelijk stil durft te zijn zal je voelen dat het leven oneindig intelligent is en dat er een creator is die alles geschapen heeft wat onze wereld zo mooi maakt.

Deze creator heeft een oneindig krachtig en liefdevol auraveld en in dit veld word jij gedragen en meegevoerd in jouw unieke ritme, in afstemming met ‘jouw unieke levenspad’.

Stel je maar voor dat je de veiligheid en de intelligentie van het leven kunt inademen en je steeds meer liefde voelt voor alles wat is.

Ieder moment van je leven wordt er voor je gezorgd door een hogere wijsheid die je God kunt noemen of universum of de bron.

De verschuiving die je meemaakt vindt plaats om een goede reden, ook als je dat nu nog niet kunt voelen of begrijpen.

Datgene waar je hart zo naar verlangd komt alsnog dichterbij of er ligt iets veel mooiers op je te wachten


Als jij je durft over te geven aan deze Goddelijke intelligentie zonder mitsen en maren en zonder het plan van de bron te willen overheersen en overschreeuwen zal dit zichtbaar worden, misschien wel eerder dan je durft te hopen.

Geloof het of niet, maar voordat je (opnieuw) werd geboren ben je akkoord gegaan met de levenslessen die je in dit leven wilt leren en hebt te leren om te groeien naar de meest Goddelijke versie van jezelf.

Je hebt zelf in samenspraak met de bron ingestemd met de uitdagingen voor dit leven, vanuit het hogere perspectief door de ogen van je ziel gezien.

Je zwaarste momenten zullen je leren dat je nooit kunt falen in het leven, dat je helemaal perfect bent zoals je bent en dat liefde de alles overheersende goddelijke macht is.

Vertrouwen is een woord wat we vaak gebruiken op dit moment van je leven mag je ervaren hoe je werkelijk bondgenoot kunt worden van ‘de bron’ door je over te geven aan het hogere plan van het universum.

Vertrouw dat je leert van deze transformatie, van deze uitdaging. Weet dat het universum je steeds voedt en je liefdevol wiegt en koestert als je je angstig en eenzaam voelt.

Vertrouw dat je alles hier en nu ontvangt wat je werkelijk nodig hebt


Word stil en adem rustig en tussen de ademhalingen door ‘weet je dat je weet’.

Je leest tussen de regels door wat er werkelijk afspeelt.

Je bent niet alleen en je bent nooit alleen geweest.

Er is een hoger plan en dit ben je nu al aan het leven en het ontvouwt zich steeds verder.

Hou je niet langer vast aan onwaarheden, slechte gewoonten en mensen die niet goed voor je zijn omdat het zo veilig voelt.

Je verdient een leven waarin je schittert als de sterren in een donkere nacht...


In vertrouwen, in liefde en in afstemming met je goddelijke instinct.

Je hoeft niet meer te overleven en je hoeft je niet meer vast te houden aan datgene wat je naar beneden haalt of je groei vertraagt.

Overgave en loslaten brengen je nieuwe mogelijkheden en je dwangmatige hang naar controle zal langzaamaan uitdoven.

Je gaat werkelijk ervaren hoe het is om ‘ongetemd en vrij’ te leven en je ervaart dat de grote creator in jou leeft en jou liefdevol verder aanmoedigt om moedig en authentiek je hart te volgen en te spreken.

Overgave en los durven laten wat je niet meer dient brengen je werkelijk thuis.

En zo is het.

Gerda Duin
www.gerda-duin.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.